B 5.5 Консумативи - съвет

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
BeJlucJlaB
Автомобил:
Двигател:

B 5.5 Консумативи - съвет

Мнениеот BeJlucJlaB » Вто 11 ное 2008 20:45

От скоро имам този автомобил - 1.9 TDI AVF мотор, потърсих в форума за консумативите само че не открих всичко което ме интересува а и темите не бяха мн. нови затова Ви моля който има информация а и е актуална да сподели. Интересува ме какви консумативи трябва да сменя на тази кола - освен масла и филтри предполагам има и други неща които при покупка е желателно да се сменят - кои са те ? Както и приблизителни цени - например на ремъците, ролките и каквото друго още е необходимо. Интересува ме всичко относно модела чета каквото намирам но рядко виждам цени затова ме интересуват основно те. :)

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Вто 11 ное 2008 21:05

ремаците . ролките виж как са . обтегача на ангренажа . спирачна течност , хидравлична течност . филтрите . виж накладките и дисковете . ангренажа е около 130 лева . ролките за амгремажа незнам колко са . обтегача е кам 300 . обтегача на пистовия ремък е около 150 . ролка на пистовия ремък е около 70 . труд за смяна на ремъците и ролки около 150-200 . виж и водната помпа как е . др. не се сещам сега . успех колега

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 11 ное 2008 22:08

Върни се в “Passat”