Lada Roadstar!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
SnowMaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SnowMaster » Пет 03 фев 2006 22:13

незнам дали казвам нещо ново,не ме упреквайте.ЛАДА все пак е собственост на GM,или поне държат мажоритарния пакeт акций

Последна промяна от SnowMaster на Пет 03 фев 2006 22:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 03 фев 2006 22:16

Това да си причная за GM не го знаех, но това обяснява защо копчетата за ел.стъклата и други неща в интериора изглеждат като типичните Опелски. Интериора на кабриото ми мяза малко на този от корса Ц.

Драго тва за интериора него знам -> предавам се дай жокер. Митсубиши имаха подобен автомобил, а мерцедес преди много години имаха един прототип F-незнам си каква цифра беше и той се управляваше с джойстик (имам, го в един каталог на МБ, но сега не ми се рови)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 03 фев 2006 22:33

май си е тяхна разработка

айде още да те мъча

LADA PETER

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Crusader
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Crusader » Пет 03 фев 2006 22:35

Таблото с уредите са го копнали направо от стария модел на Астра

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 03 фев 2006 22:44

Crusader написа:Таблото с уредите са го копнали направо от стария модел на Астра

Може и от Астра да много прилича особено приборите и жабката, но централната конзола и скоростния лост, както и корите на вратите са различни.
Драго не знам ама на мен лично много куцо ми изглеждат дори и прототипите им. Като се сетя само какви прототипи изкарват другите.
Вярно е, че хората се трудят и сигурно нещата биха изглеждали по друг начин, ако разполагаха с повече пари.
Стоповете приличат на кадилак, които е блъснат отзад.

Ти да не си нещо фен на руските автомобили и да се засегна като те гледам как почна да постваш снимки. :D

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 03 фев 2006 22:46

niikoo_1 написа:Ти да не си нещо фен на руските автомобили и да се засегна като те гледам как почна да постваш снимки. :D

Нико,бе братушките се мъчат да направят нещо добро на достъпна цена за нас бУгарите,а ти правиш сравнение с прототипи за по 300000 евро.Стегни се малко :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 03 фев 2006 22:59

Аз предпочитам да си купя Г3 за 800-1500 ойро на старо отколкото нова КИА Пиканто например.
На дядо ми брат му - чичо Жоро му викам аз си купи Киа ПИКАНТО за 16хил лв. мисля и като я видях и разбрах щях да се самоубия.
Няма такова подобие на автомобил.
Прав си може и да се опитват, но за тая цел си има корейским индийски и китайски автомобили. На който ако нахнеш печалбата на дилара, мита, такси, транспорт (от Корея), печалба на производителя и се получава, че Кореиците от КИА тези автомобили им излизат 3хил евро да се произведат това струва колкото помпа дюзата системата на един ГОЛФ ТДИ. =>това го гледах в Топ Гиар гледайте тоз епизод за корейските автомобили нема такъв смях.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 03 фев 2006 23:01

Бе аз съм чул че от новата кола по-хубаво няма.Друго си е ти да махнеш наелоните от седалките,а :lol:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 03 фев 2006 23:09

Да прав си обаче аз няма от къде да изкарам 40хил лв. за Голф5
2.0 ФСИ или 2.0ТДИ с някоя друга екстра, според мен хубав нов автомобил под 30хил лв. неможе да се намери.
За пример ще ти дам Шкода Фабия РС - 30бона, Поло 1.9ТДИ - 100 или 130коня - 30бона.
Под хубав разбирам: сравнително мощем мотор, да не е по-малък от ФВ Поло и да има шукарийки вътре, а не Шкода Фабия 1.2 с лебетки на вратите и да е като гол охлюв от към екстри.

Едно време си спомням като взехме 1989 ладата 2104 как и я карахме известно време с найлоните вътре и миришеше на ново. :oops:

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Съб 04 фев 2006 12:18

кола примерно LACCETI 5вр. мисля че не е зле
1,6/105 16V клима +ел стъкла+ ел огледала +ABS+фар за мъгла+централно +кожен волан с управление от волана ,рег.волан
СD BLAUBUNkT цвят металик 22 900 нова

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 04 фев 2006 12:32

И след 3-4години цената и пада 4-5пъти примерно.
Обяснил съм в горните постове какво разбирам под хубав нов автомобил.
Също така да ти кажа от корейските автомобили бих си купил само Хиундай имат доста читави модели другите марки мисля да не ги коментираме.
И това Деу Лачети дето си ми го написал за 17-18хил лева ще си взема перфектен ГОЛФ 4 ТДИ или 1.8Т - 2002-2003 и които ти гарантирам, че ще има повече екстри, ще е помощен и след 3 или 4 години ще струва два пъти повече от деуто. За справка виж цените на Деу на старо и колко върви едно Есперо например. И не ми ги давай тях за пример, защото ако им бяха конкурентно способни автомобилите нямаше да фалират и сега колите им да се продават като Шевролет.

П.С мойта кола за 5хил лв. има същите неща като това Лачети, като изключим въз.възглавници.

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Съб 04 фев 2006 12:45

та по темета, за старите и новите коли..... четох в немското AutoBild сравнителен тест между Голф 4 1.6 мисля ,че беше и чисто нова Дачия Логан 75 коня... голфа беше на около 160 хил. км. а на дачията и махнаха найлоните когато започна теста. и двете са в еднакъв ценови диапазон за Германия. по време на теста се оказа ,ча дацията не правъзхождаше галфа в нито един от случайте. пробваха се: спирачен път от 100-0 км. , поведения в завой както и екстри по колата... на дачията излезна ,че единствено хубаво нещо е че централната конзола е много опростена (по-опростена от на голф :shock , за какво говорим тогава :D ) . Всъщност теста целял да потвърди или отрече думите на изпълнителния директор на VAG, че една нова Дачия, не може да се сравнява и с 6 годишна тяхна кола.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 04 фев 2006 12:55

Да точно това ми беше и идеята чел съм го това в autobild.de и в българското списание.
Също така след 4години примерно голфа ще струва повече пари от дачията.
Голфа в теста беше 1.4-16клапана 75коня.

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Съб 04 фев 2006 13:15

това че GМ купи заводите на Деу лошо няма естествано че ще сложат емблема на тяхна марка , вярно е че цената след първата година е с 25 %по ниска но и дори и при по популярните марки като рено ситроен и фиат форд нещата са подобни .Като гледам продажбите на шевролет в европа не бих казал че са зле . А тепърва излизат модели като Аveo ,Epica ,Xr3
и да не забравяме че говорим за GM все пак

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Съб 04 фев 2006 13:21

Ужас :banghead:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”