Катастрофирах жестоко

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Катастрофирах жестоко

Мнениеот ALESYZ » Сря 12 ное 2008 12:10

Колеги, незнам как да кажа, Господ да ви пази от малоумници на пътя. Недяля вечерта, колата ми стана за боклука. Щото двама, решили да се дърпат след завой, без никаква видимост за мене, напреко на пътя със стоманено въже дебело 3 см. - москвич Алеко и опел кадет. Видях ги ама късно, бях на къси, щото се разминах с кола и те явно са тръгнали след като тя е минала, от едно село излизаха. Реших да мина между двамата, да ама не, имало въже и то какво. От удара, с лявата част на моята кола, Алеко-то остана без двигател(дето беше тегленета кола), пък аз без кола. С колко съм карал вече не помня, някъде мисля беше 100-110, завоя беше след леко изкачване и видимост никаква. Почти нямам спирачен път, ударих си ги както трябва. Колата пострада много, ама аз и моя човек сме живи и здрави. Два дни ме наболяваше врата, ама мина. И другите и те са добре. Не ми се разказват подробностите, още не мога да проумея какво се случи. Само това казвам: Господ да ви пази на пътя.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Сря 12 ное 2008 12:12

Дебили има всякакви... Колкото и да се пазиш винаги ще се намери кой да те прасне.. Добре че на вас ви няма нищо... !!!

Потребителски аватар
ivsnara
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: Дизел

Re: Катастрофирах жестоко

Мнениеот ivsnara » Сря 12 ное 2008 12:14

ALESYZ написа:Колеги, незнам как да кажа, Господ да ви пази от малоумници на пътя. Недяля вечерта, колата ми стана за боклука. Щото двама, решили да се дърпат след завой, без никаква видимост за мене, напреко на пътя със стоманено въже дебело 3 см. - москвич Алеко и опел кадет. Видях ги ама късно, бях на къси, щото се разминах с кола и те явно са тръгнали след като тя е минала, от едно село излизаха. Реших да мина между двамата, да ама не, имало въже и то какво. От удара, с лявата част на моята кола, Алеко-то остана без двигател(дето беше тегленета кола), пък аз без кола. С колко съм карал вече не помня, някъде мисля беше 100-110, завоя беше след леко изкачване и видимост никаква. Почти нямам спирачен път, ударих си ги както трябва. Колата пострада много, ама аз и моя човек сме живи и здрави. Два дни ме наболяваше врата, ама мина. И другите и те са добре. Не ми се разказват подробностите, още не мога да проумея какво се случи. Само това казвам: Господ да ви пази на пътя.

Да колега прав си има ги всякакви на пътя ужас :evil: :evil: ,съжелявам за случелото се ..... :?

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Сря 12 ное 2008 12:14

Важното, е че сте живи и здрави с приятеля ти. Кола се прави.
Нека да не ставаме тука съдници кой е виновен и кой с колко е трябвало да кара. Станалото - станало.

Последна промяна от connor cane на Сря 12 ное 2008 12:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 12 ное 2008 12:15

Само ще кажа, че имате всички голям късмет! Това въже е можело да среже колата на две... Пали свещичка, и си благодари на ангела, че този ден не си е взел почивка.. :?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Катастрофирах жестоко

Мнениеот scuba » Сря 12 ное 2008 12:15

ALESYZ написа:..някъде мисля беше 100-110, завоя беше след леко изкачване и видимост никаква. ..

eми на завой, без видимост, на фарове.. със 110.. Множко ми се вижда. Хубу че сте добре

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 12 ное 2008 12:15

Важното е, че сте живи и здрави! Майната й на колата!!!

Потребителски аватар
RADO 8463
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RADO 8463 » Сря 12 ное 2008 12:17

Много неприятно колега , но все пак сте ЖИВИ и ЗДРАВИ - това е най-важното!!! :)

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Сря 12 ное 2008 12:17

Колега, важното е че всички сте добре - тенекии се оправят Никой не е застрахован на пътя :idea:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 12 ное 2008 12:18

Важното е, че си жив и здрав.. 110 .. минаваш между коли.. абе мислете с главите си!
сега ще ми кажеш, че и колите не са били на аварийни
като нямаш видимост.. не карай със 110

Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chicki » Сря 12 ное 2008 12:20

ACCELERATOR написа:Само ще кажа, че имате всички голям късмет! Това въже е можело да среже колата на две... Пали свещичка, и си благодари на ангела, че този ден не си е взел почивка.. :?
:arrow: :(

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 12 ное 2008 12:21

колега много кофти случка ама ти си карал с 110 а може и повече,после хората са ти виновни че ти не си можел да реагираш.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 12 ное 2008 12:23

тая тема направо плаче за :lock:
карал с 110 другите били малоумници....
и ти и те сте един дол дренки.... добре че поне сте живи и здрави...

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 12 ное 2008 12:41

110 си е напълно нормална скорост според мен за извън града. Айде да не се правим на по-католици от папата. А на въжето задължително се слага парцал, да не говорим, че през нощта трябва да е светлоотразителен!
Колкото и да няма видимост, винаги се вижда светлината от фаровете (предполага се, че си карал на дълги?), дори и зад завой или изкачване.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 12 ное 2008 12:48

Абе стига бе! как ще минеш между колите със 110!!! Нека си е нормална скорост ама айде стига глупости !!!
+ това вечер не трябва да се дърпат с въже а с ТВЪРДА ВРЪЗКА ПО ЗАКОН!.. и пак щеше да мине през твърдата връзка със 110 :) щеше ли да я види и да я отреагира с тази скорост?!
не съм по католик от папата ама мисля с главата си

Върни се в “ОФФ-Топик - други”