Катастрофирах жестоко
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Катастрофирах жестоко
Колеги, незнам как да кажа, Господ да ви пази от малоумници на пътя. Недяля вечерта, колата ми стана за боклука. Щото двама, решили да се дърпат след завой, без никаква видимост за мене, напреко на пътя със стоманено въже дебело 3 см. - москвич Алеко и опел кадет. Видях ги ама късно, бях на къси, щото се разминах с кола и те явно са тръгнали след като тя е минала, от едно село излизаха. Реших да мина между двамата, да ама не, имало въже и то какво. От удара, с лявата част на моята кола, Алеко-то остана без двигател(дето беше тегленета кола), пък аз без кола. С колко съм карал вече не помня, някъде мисля беше 100-110, завоя беше след леко изкачване и видимост никаква. Почти нямам спирачен път, ударих си ги както трябва. Колата пострада много, ама аз и моя човек сме живи и здрави. Два дни ме наболяваше врата, ама мина. И другите и те са добре. Не ми се разказват подробностите, още не мога да проумея какво се случи. Само това казвам: Господ да ви пази на пътя.
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Re: Катастрофирах жестоко
ALESYZ написа:Колеги, незнам как да кажа, Господ да ви пази от малоумници на пътя. Недяля вечерта, колата ми стана за боклука. Щото двама, решили да се дърпат след завой, без никаква видимост за мене, напреко на пътя със стоманено въже дебело 3 см. - москвич Алеко и опел кадет. Видях ги ама късно, бях на къси, щото се разминах с кола и те явно са тръгнали след като тя е минала, от едно село излизаха. Реших да мина между двамата, да ама не, имало въже и то какво. От удара, с лявата част на моята кола, Алеко-то остана без двигател(дето беше тегленета кола), пък аз без кола. С колко съм карал вече не помня, някъде мисля беше 100-110, завоя беше след леко изкачване и видимост никаква. Почти нямам спирачен път, ударих си ги както трябва. Колата пострада много, ама аз и моя човек сме живи и здрави. Два дни ме наболяваше врата, ама мина. И другите и те са добре. Не ми се разказват подробностите, още не мога да проумея какво се случи. Само това казвам: Господ да ви пази на пътя.
Да колега прав си има ги всякакви на пътя ужас

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Важното, е че сте живи и здрави с приятеля ти. Кола се прави.
Нека да не ставаме тука съдници кой е виновен и кой с колко е трябвало да кара. Станалото - станало.
Нека да не ставаме тука съдници кой е виновен и кой с колко е трябвало да кара. Станалото - станало.
Последна промяна от connor cane на Сря 12 ное 2008 12:39, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Катастрофирах жестоко
ALESYZ написа:..някъде мисля беше 100-110, завоя беше след леко изкачване и видимост никаква. ..
eми на завой, без видимост, на фарове.. със 110.. Множко ми се вижда. Хубу че сте добре
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
110 си е напълно нормална скорост според мен за извън града. Айде да не се правим на по-католици от папата. А на въжето задължително се слага парцал, да не говорим, че през нощта трябва да е светлоотразителен!
Колкото и да няма видимост, винаги се вижда светлината от фаровете (предполага се, че си карал на дълги?), дори и зад завой или изкачване.
Колкото и да няма видимост, винаги се вижда светлината от фаровете (предполага се, че си карал на дълги?), дори и зад завой или изкачване.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Абе стига бе! как ще минеш между колите със 110!!! Нека си е нормална скорост ама айде стига глупости !!!
+ това вечер не трябва да се дърпат с въже а с ТВЪРДА ВРЪЗКА ПО ЗАКОН!.. и пак щеше да мине през твърдата връзка със 110
щеше ли да я види и да я отреагира с тази скорост?!
не съм по католик от папата ама мисля с главата си
+ това вечер не трябва да се дърпат с въже а с ТВЪРДА ВРЪЗКА ПО ЗАКОН!.. и пак щеше да мине през твърдата връзка със 110

не съм по католик от папата ама мисля с главата си
Върни се в “ОФФ-Топик - други”