Приети днес промени в закона за движение по пътищата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
kickd0wn написа:Викаш, който се чувства балък да си плаща глобите, а за тарикатите да си има възможност за рушвет и на който както му харесва така да си кара?
точно това е скрития аргумент на всички които излизат с тез приказки
КАМЕРИ И МИКРОФОНИ за всикчи катаджии и жестокли глоби, санкции - затвор и конфискация за хванатите с рушвет - инак няма оправия
пък нека тогава тия дето предлагат да продължат да го правят
Всичко друго което се прави и още повече говори, че ще се направи има толкова стойност колкото една пръдня .....
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Сега се сещам, понеже работя с хора от западна европа как веднъж им разказвах за отношенията водач-полицаи в България и по специално за това как като те спре сержанта и те пита какво ще правим сега и чака ти да му предложиш рушвет. Това което ми казаха чужденците беше, че и те биха желали при тях да е така, а не да ги жулят със стотиците и хиляди евро глоби! Не са хората виновни, че искат да избегнат това да се разделят с повече пари - виновна е системата, че позволя да се минава метър.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
kickd0wn написа:Сега се сещам, понеже работя с хора от западна европа как веднъж им разказвах за отношенията водач-полицаи в България и по специално за това как като те спре сержанта и те пита какво ще правим сега и чака ти да му предложиш рушвет. Това което ми казаха чужденците беше, че и те биха желали при тях да е така, а не да ги жулят със стотиците и хиляди евро глоби! Не са хората виновни, че искат да избегнат това да се разделят с повече пари - виновна е системата, че позволя да се минава метър.
Прав си трябва да се раздваме, че имаме тази възможност

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
kickd0wn написа:Прав съм като посочвам как е в развитите държави и как е в нашата кочина.
ами да де ама там в "развитите държави" едва ли забиват знак 20км/час на междуградски път и след него на 2 метра под сянката на дебелия орех седят полицаите и питат "а сега какво ще правим".
Редовно има в населените места някой знак 20 или 30 км/час и след него на няма 10 метра е патрулката и те чакат да минеш с 40 понеже тъкмо си го видял и си тръгнал да намаляваш...все пак радара те хваша 100 метра преди знака...аз на 100 метра едва ли ще видя с точност,че този знак е 20 а и той важи до 50 метра след него ама....върви обеснявай,върви обжалвай после...
По повод рушветите - ако ги нямаше 90 от нас вече нямаше да имат книжка и да не могат да си я вземат до живот....просто защото не е нормално на магистрала да имаш знак за баубин и неравности и 70км/час при което после да ти треснат акт за несъобразена скорост с лошите пътни условия (на магистралата забележете,за която сте си платили винетката в началото на годината).Същото се случва и на междуградски път - треснат едно 30 и знак,че се ремонтира пътя....а той нито се ремонтира нито е бил ремонтиран през последните 10 години ама знака си е там,вече порядъчно ръждясал и едвам се вижда от клоните на дърветата пред него....ама след него си седят с радара на капака.....и като те спрат с 80 те водят за ръчичка да ти покажат,че "еи там зад това дърво има знак,че се извършват ремонти работи на пътя и има знак 30

кухите кратуни са приели текст забраняващ на лица под 25 години да карат коли с кубатура над 1700 см3
явно до тях не е стигнала информацията, че вече серийно има коли с мотори дори 1,4 см3 с по 170 коня и нагоре
няма да се сетят да направят ограничението не по кубатура ,а по мощност
наистина ли си толкова тъпи ....
ай леле край няма простотията на управниците

явно до тях не е стигнала информацията, че вече серийно има коли с мотори дори 1,4 см3 с по 170 коня и нагоре

няма да се сетят да направят ограничението не по кубатура ,а по мощност
наистина ли си толкова тъпи ....
ай леле край няма простотията на управниците
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:kickd0wn написа:Очуден съм колко много хора подкрепят корупцията по пътищата в България.
и аз се Очудвам как си наричаш родината кочина и какво те бърка корупцията на пътя
Също се учудвам как хора с 3000+ мнения започват изречения без главна буква и го завършват без точка, но това не им пречи да поправят останалите.

Освен това нищо не пречи една държава да ти е родина и в същото време кочина.
Корупцията по пътищата ме бърка понеже чрез нея се стимулира безрасъдно шофиране, което е реална заплаха за мен лично. Дали някой шибан идиот ще се размаже в някое дърво на мен ми е през оная работа, но когато вместо дървото на пътя може да бъде моята кола вече ме интересува. Затова логиката е, без корупция, по-строги санкции, по-малък риск за мен и сиемейството ми.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Приети днес промени в закона за движение по пътищата
vasstop написа:.. и като се натресем в дупка необозначена със съответните обозначителни знаци ще съдим общината собственик до дупка (до следващата)!
Това е.
Мдааа.. ти караш бавно заради дупката някой бързак, на който му е през *** за колата която кара, те блъска отзад и кво? Акт на теб(не винаги), акт на него... От общината ти казват че те нямат вина за дупката, защото тя се е появила поради немърливостта на еди си кой, а от там... имало еди си какъв отговорник... Всеки прехвърля шапката на другия и така до безкрай. И най-големия куриоз е че, човек с възможности, в моя район направи на собствен гръб една улица перфектна и от общината го глобиха, щото той нямал право да предприема квото ида било там разбираш ли, защото улицата е общинска собственост.... Пародията продължава и по останалите БГ улици!
В този ред на мисли, успех на всички превишаващи скоростта по гадните дупки!

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Някой няма ли да оправи заглавието на тази тема? Нищо не е прието и обнародвано все още http://dv.parliament.bg/DVWeb/index.faces ! Подвеждащо е!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”