Също и пратки, които са от интерес за националната сигурност.
Как се пазарува в Ebay
- 
				hanks
 - Автомобил:
 - Двигател:

AmW написа:hanks написа:AmW написа:hanks написа:Ако си поръчам маратонки от английския Ибей ще има ли някакъв проблем с доставката ?
Първо прати мейл на продавача и го питай дали праща извън УК
Щом в доставките има и България значи трябва да доставя?
Би трябвало дано не пречи да се подсигуриш като питаш
.
А дали има както разправят ДДС за стоки над 100 лв и мита...
- 
				hanks
 - Автомобил:
 - Двигател:

AmW написа:Еми има, писано е доста по този въпрос, но това продавача не го касае, неговата работа е да ти го пратии вече мита и т.н си ги оправяш ти при получаването
Това също е много важно да питаш :ChimeyJimmey написа:И за колко КИНТИ ще го достави тоже питай.
Абе пнеже съм си харесал едни маратонки за 50 лири ама са чуда дали да ги взимам едни викат че има мита други викат че няма незнам ко да права,а се си мисля,че като са от англия не трябва да има никакъв проблем
- Bobi_S13
 - Der Polizist
 - Автомобил: VW Passat
 - Двигател: AVF

hanks написа:AmW написа:Еми има, писано е доста по този въпрос, но това продавача не го касае, неговата работа е да ти го пратии вече мита и т.н си ги оправяш ти при получаването
Това също е много важно да питаш :ChimeyJimmey написа:И за колко КИНТИ ще го достави тоже питай.
Абе пнеже съм си харесал едни маратонки за 50 лири ама са чуда дали да ги взимам едни викат че има мита други викат че няма незнам ко да права,а се си мисля,че като са от англия не трябва да има никакъв проблем
Колега, Англия е в Европеийския съюз, а от както челенове сме и ние Мита за внос от Европа НЯМА!!!
- 
				hanks
 - Автомобил:
 - Двигател:

Bobi_S13 написа:hanks написа:AmW написа:Еми има, писано е доста по този въпрос, но това продавача не го касае, неговата работа е да ти го пратии вече мита и т.н си ги оправяш ти при получаването
Колега, Англия е в Европеийския съюз, а от както челенове сме и ние Мита за внос от Европа НЯМА!!!
Ше ги поръчам е..л съм му мамата,извинете,чв ви занимавам с глупави въпроси?
- 
				hanks
 - Автомобил:
 - Двигател:

Имаш ли нещо напротив да видя за какво става въпрос, просто ми е интересно 
http://cgi.ebay.co.uk/ADIDAS-ORIGINALS- ... 240%3A1318[/img]

http://cgi.ebay.co.uk/ADIDAS-ORIGINALS- ... 240%3A1318[/img]
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”