Също и пратки, които са от интерес за националната сигурност.

AmW написа:hanks написа:AmW написа:hanks написа:Ако си поръчам маратонки от английския Ибей ще има ли някакъв проблем с доставката ?
Първо прати мейл на продавача и го питай дали праща извън УК
Щом в доставките има и България значи трябва да доставя?
Би трябвало дано не пречи да се подсигуриш като питаш
.
AmW написа:Еми има, писано е доста по този въпрос, но това продавача не го касае, неговата работа е да ти го пратии вече мита и т.н си ги оправяш ти при получаването
Това също е много важно да питаш :ChimeyJimmey написа:И за колко КИНТИ ще го достави тоже питай.
hanks написа:AmW написа:Еми има, писано е доста по този въпрос, но това продавача не го касае, неговата работа е да ти го пратии вече мита и т.н си ги оправяш ти при получаването
Това също е много важно да питаш :ChimeyJimmey написа:И за колко КИНТИ ще го достави тоже питай.
Абе пнеже съм си харесал едни маратонки за 50 лири ама са чуда дали да ги взимам едни викат че има мита други викат че няма незнам ко да права,а се си мисля,че като са от англия не трябва да има никакъв проблем
Bobi_S13 написа:hanks написа:AmW написа:Еми има, писано е доста по този въпрос, но това продавача не го касае, неговата работа е да ти го пратии вече мита и т.н си ги оправяш ти при получаването
Абе пнеже съм си харесал едни маратонки за 50 лири ама са чуда дали да ги взимам едни викат че има мита други викат че няма незнам ко да права,а се си мисля,че като са от англия не трябва да има никакъв проблем
Колега, Англия е в Европеийския съюз, а от както челенове сме и ние Мита за внос от Европа НЯМА!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта