Махнах поплавака в бутилката!!!-НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА!
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
Влиянието на магнита от говорителя много лесно може да се елиминира с една ламарина (от материал дето я лови магнит, да не сложиш някой алуминий) като екран, между говорителя и сондата и ще ти показва нивото. Иначе на колко да изключва също може да се настройва ама си е играчка, евентуално да изключи като останат 5-6 литра.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
По-голяма простотия скоро не бях виждал...
Пич, ПРЕДПАЗНИЯ КЛАПАН НА 80% СИ РАБОТИ, просто стрелката има вградено магнитче, което се влияе от говорителите - стрелката няма нищо общо с предпазния клапан!!!
Връщай поплавъка и като те дразни, че не показва вярно си махни стрелката от сондата - тя няма физическа връзка с поплавъка - задвижда се от друго магнитче, монтирано на ос, задвижвана от поплавъка...
Аман от тъпизми, после хората викат - ми има коли, взривили се от газта... ми как няма да има!!!

Пич, ПРЕДПАЗНИЯ КЛАПАН НА 80% СИ РАБОТИ, просто стрелката има вградено магнитче, което се влияе от говорителите - стрелката няма нищо общо с предпазния клапан!!!
Връщай поплавъка и като те дразни, че не показва вярно си махни стрелката от сондата - тя няма физическа връзка с поплавъка - задвижда се от друго магнитче, монтирано на ос, задвижвана от поплавъка...
Аман от тъпизми, после хората викат - ми има коли, взривили се от газта... ми как няма да има!!!

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Абе знам ама моя поплавак беше с размерите на 500млл. шише едвам излезе от бутилката. А тва за 80% го знам. Ама и преди побираше почти толкова. Имам предвид че бутилката е от 94 година и поплавака управлява само стрелката. А домашните бутилки имате ли ги в предвид. Те да не би да имат поплавак или клапан за 80 % колкото е налягането на колонката толкова. Старите руски бутилки също!!!
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
И това вътре си беше някаква вода от конденза. Мислиш ли че ако беше газ щях да си я излея най-спокойно!!!
Последна промяна от alex_zazy на Нед 16 ное 2008 17:37, променено общо 1 път.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
alex_zazy написа:А домашните бутилки имате ли ги в предвид. Те да не би да имат поплавак или клапан за 80 % колкото е налягането на колонката толкова. Старите руски бутилки също!!!
Нямат но по правило се пълнят на 65-70% за това не е необходим!!!
Да пълниш на 100% няма проблем стига постоянно да караш!!!
Моите всичките бутилки са на 100%
Доста неща са написани по темата! някои са верни други не! Не е необходимо да купува нов нивомер стига да е запазил поплавъка!
По принцип не е необходимо да се сваля поплавъка достатъчно е малко да се завърти основата за да пълни на мах
СЪВЕТ ОТ МЕН
Ако не разбирате не ровете по газовите
Газта не е опасна стига да знаеш какво правиш
По принцип не е необходимо да се сваля поплавъка достатъчно е малко да се завърти основата за да пълни на мах
СЪВЕТ ОТ МЕН
Ако не разбирате не ровете по газовите
Газта не е опасна стига да знаеш какво правиш
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Така е ама на домашните и на старите бутилки да не би да се вижда че се е напълнила до 80 % газаджията пълни докато почне да дрънчи и тва е така и на мене прави.
П.С. Мойта бутилка както споменах е от 94 година и няма заводски клапан или там каквото е а си зарежда докато спре а поплавака е на твърда ос със стрелката и не е свързан по никакв начин със пълненето.
2 П.С. Сега ще ми кажете да си смена бутилката може би.....
3. П.С. Някои да знае колко литрова се сабира на мястото на резервната гума (Г2 90г. с малката гума)
П.С. Мойта бутилка както споменах е от 94 година и няма заводски клапан или там каквото е а си зарежда докато спре а поплавака е на твърда ос със стрелката и не е свързан по никакв начин със пълненето.
2 П.С. Сега ще ми кажете да си смена бутилката може би.....
3. П.С. Някои да знае колко литрова се сабира на мястото на резервната гума (Г2 90г. с малката гума)
alex_zazy написа:Така е ама на домашните и на старите бутилки да не би да се вижда че се е напълнила до 80 % газаджията пълни докато почне да дрънчи и тва е така и на мене прави.
Попаднал си на индивид който мисли с това на което седи!
То затова стават бели, щото всеки работи това от което не разбира!
Преди години за да ползваш газ трябваше да се изкара специален курс
Тогава ми се виждаше глупаво и губене на време
Сега, с опита който съм натрупал, се убеждавам че това съвсем не е излишно още повече за хора който работят на газостанции
Това което пишеш не е вярно!
клапана ти е там където лагерува оста на поплавъка!
По горе в темата един колега много точно го е описал
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Ти от каде знаеш че не е вярно!!! И даже сега зареждам супер бързо ко Шумахер трррррррррррк и съм готов. А преди бавно и трънчи требва да го чакам да са напълни до горе а и винаги газаджийте натискат спусака като спре и ми я допълват до горе или до кръгла сума........................................
Върни се в “Автогазови уредби”