при спиране се чува металичен звук от към педала
- stoyan2909
- Автомобил:
- Двигател:
при спиране се чува металичен звук от към педала
Наскоро си взех Голф 4, от 2 дена забелязах, че се чува металичен звук(като от опъване на пружина) от към педала, непосредствено преди спиране. Усеща се и лека вибрация, не съм ходил още по майстори, но бих желал да знам за какво да се подготвя.
- stoyan2909
- Автомобил:
- Двигател:
- stoyan2909
- Автомобил:
- Двигател:
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: при спиране се чува металичен звук от към педала
stoyan2909 написа:Наскоро си взех Голф 4, от 2 дена забелязах, че се чува металичен звук(като от опъване на пружина) от към педала, непосредствено преди спиране. Усеща се и лека вибрация, не съм ходил още по майстори, но бих желал да знам за какво да се подготвя.
Карай спокойно това е abs-а,той като натиснеш педала по-силно и ли рязко издава такъв звук и претропва педала на спирачката

Май неси карал преди кола с абс и затова се шашкаш толкова...
- stoyan2909
- Автомобил:
- Двигател:
Re: при спиране се чува металичен звук от към педала
Dorian написа:stoyan2909 написа:Наскоро си взех Голф 4, от 2 дена забелязах, че се чува металичен звук(като от опъване на пружина) от към педала, непосредствено преди спиране. Усеща се и лека вибрация, не съм ходил още по майстори, но бих желал да знам за какво да се подготвя.
Карай спокойно това е abs-а,той като натиснеш педала по-силно и ли рязко издава такъв звук и претропва педала на спирачката![]()
Май неси карал преди кола с абс и затова се шашкаш толкова...
В интерес на истината не съм( досега имах Corolla '86). Ама там е работата, че натискам педала събсем плавно, а този звук се чува всеки път. Не ми се струва нормално, най-малкото което е че адски дразни

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”