Здравейте нов съм във форума и искам малко помощ!
Става дума за ел. стъклото на предната ми врата, не може да се спуска надолу. Свалих кората, и видях, че има проблем със жилото който отстраних, но в опитите си ми се измести жилото. Интересува ме за съвет как да наместя жилото на белезите си. И ако мога да помоля модераторите или съфорумнице си ако има някакъв Софтуер или книга за ръчен ремонт като страници да ми ги пратите за Голфа. Знам, че за повечето коли и другата ми имам но за голфа не, надявам се да ми помогнете и най-фече със наръчника за '' МАНУАЛ РЕПАИР'' или ръчен ремонт. Благодаря предварително!
Помогнете - за ел. стъко на предната врата на Голф 3
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Пожздравления, приятел! Голфаджията става голфаджия след ремонт на елстъкла както и студентът става студент след първата сесия! Значи иди на майстор д ати го направи, щот е пълна боза. И от там нататък кат ти се развалят не ги барай. Ще засичат, ще се връщат. Голфските са неспасяеми. На мен в момента само едно ми работи добре. За съжаление в София не знам къде има майстор, но по форума съм чел, че има. Иди да ти го направят, приготви 60-80 лв някъде. Ти всъщност може и по-тънко да минеш.
После ти препоръчвам да направиш алармата като заключва да ти ги вдига автоматично. Това е превантивна мярка - след време като започнат да засичат и да се връщат назад вместо да си играеш с копчето да ги вдигаш да ти ги дига тя сама.
Извинявай, че те обезкоражавам, но при голфовете е така. Нямат оправия. Направи си шофьорското стъкло и си свиркай. Но при майстор, иначе сам..... трудно. Успех!
После ти препоръчвам да направиш алармата като заключва да ти ги вдига автоматично. Това е превантивна мярка - след време като започнат да засичат и да се връщат назад вместо да си играеш с копчето да ги вдигаш да ти ги дига тя сама.
Извинявай, че те обезкоражавам, но при голфовете е така. Нямат оправия. Направи си шофьорското стъкло и си свиркай. Но при майстор, иначе сам..... трудно. Успех!
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
NOVAGOLF написа:Начи там дерат кожи така ли да го разбираме
Ейййййййй аз ли криво ти го казах, ти ли не ме разбра
Но ще го кажа така - ако са ти взели всичко на всичко 65лв. за нов механизъм за ел. стъклоповдигач без да слагат нов мотор както аз си направих сам! Значи за работата са ти взели минимум 6 лв. : максимум според зависи с каква отстъпка купуват резервните части!
Не си се минал споко
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”