Пичове, търся човек дето разбира от метални конструкции.
За 10 дена, 3 пъти ми рзабиват мазето. Вече нЕма кво да крадат, но аз им обявявам война, Мазетата (като във всички панелни блокове) са на едни коридори. В нашия коридор има 5 мазета. Искам да намеря човек, дето да ми сложи метална решетка ПРЕД всички мазета ( на входа на коридора) Някой ако се занимава с тва - нека пише да се разберем за цената

Железар?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
wishmaster написа:Абе то хубаво метална решетка, ама като я заключиш с такъв катинар дето спира само котки и кучета... пак нищо не правиш...
На "Метал" цилиндър ф към 40 мм и Л 120 мм някъде. Скоба с дебелина 12-15 мм. Ако се направи кутия около него непозволяваща пъхане на щанга , кози крак , лост няма как да се разбие.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм на път да си реша проблема със едно Сот-че за 130лв центрлка с няколко датичка.Направих си метална врата на входа на мазето и ще го дооборудвам с алармичката....от най-простите на DSC...и една 230dB сиренка в затвореното помещение на мазетата....горкия ще оглушее за цял живот
По повод железара - повечето ми познати имат много работа и няма да им се занимава.
Ако нямаш материали имам едни решетки в мазето дето така си седят (от прозорци са) и ако искаш може да се спазарим нещо за тях....размерите обаче не ги знам с точност...ако имаш интерес да ги наснимам и дам точни размери.
Иначе оправия няма ама няма да очакват аларма в мазето....пък и тя си е с акумулатор и т.н. и т.н. като всеки нормален СОТ и ще си свърши работата.....иначе в мазето ми няма нищо особено ама.....в крайна сметка не е за обществено ползване някак си.
По повод катинара - проблема се решава с малко по-усложнена метална конструкция и касова брава (да кажем турска за 20-30лв ама върши добра работа и трудно се разбиват от крадците по мазетата).

По повод железара - повечето ми познати имат много работа и няма да им се занимава.
Ако нямаш материали имам едни решетки в мазето дето така си седят (от прозорци са) и ако искаш може да се спазарим нещо за тях....размерите обаче не ги знам с точност...ако имаш интерес да ги наснимам и дам точни размери.
Иначе оправия няма ама няма да очакват аларма в мазето....пък и тя си е с акумулатор и т.н. и т.н. като всеки нормален СОТ и ще си свърши работата.....иначе в мазето ми няма нищо особено ама.....в крайна сметка не е за обществено ползване някак си.
По повод катинара - проблема се решава с малко по-усложнена метална конструкция и касова брава (да кажем турска за 20-30лв ама върши добра работа и трудно се разбиват от крадците по мазетата).
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: Железар?
scuba написа:... но аз им обявявам война, ....
елементарен безжичен звънец от 10лв.
звънва и слизаш с маската и харпуна...

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Железар?
scuba написа:......................
Имаш Л.С.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:Аз съм на път да си реша проблема със едно Сот-че за 130лв центрлка с няколко датичка.Направих си метална врата на входа на мазето и ще го дооборудвам с алармичката....от най-простите на DSC...и една 230dB сиренка в затвореното помещение на мазетата....горкия ще оглушее за цял живот
хахах касаова хахахах

това е най бързо отварящата се брава на света,особенно Акарсан за който ти говориш
и миналият път казах че ГЕРДА е решението,решетката се отваря много по лексно....така че препоръчвам врата
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател: