Железар?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Железар?

Мнениеот scuba » Пон 17 ное 2008 20:44

Пичове, търся човек дето разбира от метални конструкции.
За 10 дена, 3 пъти ми рзабиват мазето. Вече нЕма кво да крадат, но аз им обявявам война, Мазетата (като във всички панелни блокове) са на едни коридори. В нашия коридор има 5 мазета. Искам да намеря човек, дето да ми сложи метална решетка ПРЕД всички мазета ( на входа на коридора) Някой ако се занимава с тва - нека пише да се разберем за цената

Потребителски аватар
wishmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wishmaster » Пон 17 ное 2008 20:46

Абе то хубаво метална решетка, ама като я заключиш с такъв катинар дето спира само котки и кучета... пак нищо не правиш...

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 17 ное 2008 20:50

wishmaster написа:Абе то хубаво метална решетка, ама като я заключиш с такъв катинар дето спира само котки и кучета... пак нищо не правиш...

На "Метал" цилиндър ф към 40 мм и Л 120 мм някъде. Скоба с дебелина 12-15 мм. Ако се направи кутия около него непозволяваща пъхане на щанга , кози крак , лост няма как да се разбие.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 17 ное 2008 21:51

Аз съм на път да си реша проблема със едно Сот-че за 130лв центрлка с няколко датичка.Направих си метална врата на входа на мазето и ще го дооборудвам с алармичката....от най-простите на DSC...и една 230dB сиренка в затвореното помещение на мазетата....горкия ще оглушее за цял живот ;)
По повод железара - повечето ми познати имат много работа и няма да им се занимава.
Ако нямаш материали имам едни решетки в мазето дето така си седят (от прозорци са) и ако искаш може да се спазарим нещо за тях....размерите обаче не ги знам с точност...ако имаш интерес да ги наснимам и дам точни размери.
Иначе оправия няма ама няма да очакват аларма в мазето....пък и тя си е с акумулатор и т.н. и т.н. като всеки нормален СОТ и ще си свърши работата.....иначе в мазето ми няма нищо особено ама.....в крайна сметка не е за обществено ползване някак си.
По повод катинара - проблема се решава с малко по-усложнена метална конструкция и касова брава (да кажем турска за 20-30лв ама върши добра работа и трудно се разбиват от крадците по мазетата).

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: Железар?

Мнениеот golfer » Пон 17 ное 2008 21:55

scuba написа:... но аз им обявявам война, ....

елементарен безжичен звънец от 10лв.
звънва и слизаш с маската и харпуна... :snorkel02 :lsabre

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Re: Железар?

Мнениеот petko5 » Пон 17 ное 2008 22:01

scuba написа:......................

Имаш Л.С.

:wink:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 17 ное 2008 23:27

а после срещу няколко бири ще пусна 5-6000 волта по решетката ама никога не сме се срещали, нали?

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Вто 18 ное 2008 0:01

zfa159 написа:Аз съм на път да си реша проблема със едно Сот-че ...

Сотче, ама нали си е отделен обект и си е по 25лв. на месец?
Иначе аларма винаги може да се сложи, с панел, и с код, и с сирена 230 ДцБ

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 18 ное 2008 11:45

zfa159 написа:Аз съм на път да си реша проблема със едно Сот-че за 130лв центрлка с няколко датичка.Направих си метална врата на входа на мазето и ще го дооборудвам с алармичката....от най-простите на DSC...и една 230dB сиренка в затвореното помещение на мазетата....горкия ще оглушее за цял живот ;)
По повод железара - повечето ми познати имат много работа и няма да им се занимава.
Ако нямаш материали имам едни решетки в мазето дето така си седят (от прозорци са) и ако искаш може да се спазарим нещо за тях....размерите обаче не ги знам с точност...ако имаш интерес да ги наснимам и дам точни размери.
Иначе оправия няма ама няма да очакват аларма в мазето....пък и тя си е с акумулатор и т.н. и т.н. като всеки нормален СОТ и ще си свърши работата.....иначе в мазето ми няма нищо особено ама.....в крайна сметка не е за обществено ползване някак си.
По повод катинара - проблема се решава с малко по-усложнена метална конструкция и касова брава (да кажем турска за 20-30лв ама върши добра работа и трудно се разбиват от крадците по мазетата).

хахах касаова хахахах :wink:
това е най бързо отварящата се брава на света,особенно Акарсан за който ти говориш
и миналият път казах че ГЕРДА е решението,решетката се отваря много по лексно....така че препоръчвам врата

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 18 ное 2008 11:49

така е
но тия които разбиват мазета надали ще инвестират в техника за отваряне на касови брави

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 18 ное 2008 12:05

Акарсана специално има 4 пластини и се отваря с тел :012: инжинерно влакно дет се викА

Върни се в “ОФФ-Топик - други”