Ударих жена с дете-Ще изписват детето !!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Dead man написа:ChimeyJimmey написа:Свидетели също си намери!
Имам,но не го знам кой е,но се е обадил на 166 след като съм тръгнал с колата към болницата.
Как мога да разбера кой е и какво е видял ?
Нали тези записи се записват и пазят ???
Човече, пак ти казвам, намери адвокат. Има си начини МВР да предоставят при поискване от съда на нужната информация.
И внимавай какво пишеш по публични форуми (това, че писаното в интернет не се приема от съда го знам). Оттук нататък трябва да правиш само това което ти каже адвоката.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ударих жена с дете
rosy написа:Dead man написа:Вчера сутринта на път за работа в 07 и 10,въпросната жена с детето тичаше отстрани на пътя и в един момент реши да пресече кръстовището в което аз навлизах,за да хване трамвая...
......ТЕ СА НЕПРЕДСКАЗУЕМИ...
Не те обвинявам колега, но си могъл да предотвратиш случката. След като си видял преди удара жена и дете да тичат до пътя, едва ли си предположил че си правят сутрешен крос, особенно при наличието на спирка в близост. Точно в тази ситуация са били предсказуеми.
Колега радвам се, че не се е случило най- лошото!Но все пак - всички бързаме за някъде и всички сме виновни в такава ситуация! Аз в такива ситуации ВИНАГИ ПОЛЗВАМ КЛАКСОН иначе те откъде да знаят, че аз връхлитам с 50 км/ч.Имам дете и знам как се държи на пътя и косите ми настръхват,така че колеги КАРАЙТЕ ПО - БАВНО, ЧЕ АДВОКАТА ВИ НЯМА ДА ВЪРНЕ СГАЗЕНИТЕ ХОРА!!! Колеги карайте винаги с [b]нови гуми, а не с нови CD-та и т.н.[/b]Пожелавам ви късмет!

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
embi4a написа:Съжалявам колега за случилото се. Наистина белите стават за стотни от секундата. Надявам се жената и детенцето да са добре и дано всички да си извадим поука.

- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Леле Сашо, много неприятна случка. Дано на детенцето му няма нищо по сериозно и да се оправи бързо.
Всяка сутрин минавам от там и почти винаги има накой който маа гащи насред шосето.
п.п.
Тази сутрин съм минал от там 15 минути след теб и пак имаше някави търчащи ученици между колите.
Не знам какво трябва да се случи за да си извадят поука тия хора.
Всяка сутрин минавам от там и почти винаги има накой който маа гащи насред шосето.
п.п.
Тази сутрин съм минал от там 15 минути след теб и пак имаше някави търчащи ученици между колите.
Не знам какво трябва да се случи за да си извадят поука тия хора.
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трудно пиша, защото случката е ужасна. Много е неприятно, че има хора дето обясняват как трябвало да намалиш... лесно е пред компа. На всеки се е случвало да прекоси града, или поне половината град замислен и като се осъзнае да няма никакви спомени как е карал, какво е станало... Само дано на никой да не се случва подобно нещо, имам история на един приятел, общо взето знам какво е... Колега, късмет ти желая и дано всичко да е ОК 

- jbussines
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично ставам разноглед напътя обаче съм казал и казвам аз немога да виждам всичко и навсякъде включително и когато съм пешеходец ,когато карам немога да гледам във всички посоки и ко малоумник ще тръгне да изпреварва и когато съм пешеходец физически невъзможно е да имаш очи и на гърба та просто важното е всичко да свърши добре и възможно най-безболезнено за всички.Късмет и шанс това май е живота.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сашо, много неприятна случка. Дано на детенцето му няма нищо по сериозно и да се оправи бързо.И вчера като ми се обади направо ми стана много кофти защото съм ти разправял за моята съща случка само късмет мога да ти пожелая и то голям.
Ако мога да помогна с нещо звънкай.
И моя съвет е посети пострадалите в болницата може да е голям + за тебе
поне при моята случка помогна.
Ако мога да помогна с нещо звънкай.
И моя съвет е посети пострадалите в болницата може да е голям + за тебе
поне при моята случка помогна.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Dead man написа:Все пак тя пресичаше диагонално кръстовището за да хване шибания трамвай.....
А това с пресичането по диагонал ако не се лъжа беше много ама много забранено. Да не говорим, че в правилника пишеше нещо и за оглеждане на ляво и на дясно преди да пресечеш и т.н.
В една нормална държава след такава случка тази госпожа ще трябва да доказва пред съд, че е способна да се грижи за това дете и ще а турят под надзор да не би случайно в следващите няколко месеца да го изложи пак на някакъв риск.
Много ама много ме е яд на такива родители.
Важното в краяна сметка е, че всички са добре(до колкото могат да бъдат).
П.П. Dead man - смени си ника, май ти е на лош късмет.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
radi_nrj написа:П.П. Dead man - смени си ника, май ти е на лош късмет.
И колата смени. Ужасно съжалявам за случката и както ти казах по телефона .... Важно е детенцето да е добре и без трайни увреждания, че то не е виновно че майка му е пуйка и го влачи насред пътя на червено. Виждам ги всеки ден такива камикадзета.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”