Ударих жена с дете-Ще изписват детето !!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Вто 18 ное 2008 13:11

Мисля, че не могат да те съдят персонално. Виж си в общите условия на застраховката ГО дали има клауза за покриване на неимуществени вреди и евентуално болнично лечение на пострадалите. Ако има мисля, че дори да те съдят компанията трябва да плати. Дано не се стига до там де!

Потребителски аватар
Tougi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tougi » Вто 18 ное 2008 13:11

Dead man написа:
ChimeyJimmey написа:Свидетели също си намери!

Имам,но не го знам кой е,но се е обадил на 166 след като съм тръгнал с колата към болницата.
Как мога да разбера кой е и какво е видял ?
Нали тези записи се записват и пазят ???

Човече, пак ти казвам, намери адвокат. Има си начини МВР да предоставят при поискване от съда на нужната информация.

И внимавай какво пишеш по публични форуми (това, че писаното в интернет не се приема от съда го знам). Оттук нататък трябва да правиш само това което ти каже адвоката.

Потребителски аватар
nasko1978
Автомобил:
Двигател:

Re: Ударих жена с дете

Мнениеот nasko1978 » Вто 18 ное 2008 14:14

rosy написа:
Dead man написа:Вчера сутринта на път за работа в 07 и 10,въпросната жена с детето тичаше отстрани на пътя и в един момент реши да пресече кръстовището в което аз навлизах,за да хване трамвая...
......ТЕ СА НЕПРЕДСКАЗУЕМИ...

Не те обвинявам колега, но си могъл да предотвратиш случката. След като си видял преди удара жена и дете да тичат до пътя, едва ли си предположил че си правят сутрешен крос, особенно при наличието на спирка в близост. Точно в тази ситуация са били предсказуеми.

Колега радвам се, че не се е случило най- лошото!Но все пак - всички бързаме за някъде и всички сме виновни в такава ситуация! Аз в такива ситуации ВИНАГИ ПОЛЗВАМ КЛАКСОН иначе те откъде да знаят, че аз връхлитам с 50 км/ч.Имам дете и знам как се държи на пътя и косите ми настръхват,така че колеги КАРАЙТЕ ПО - БАВНО, ЧЕ АДВОКАТА ВИ НЯМА ДА ВЪРНЕ СГАЗЕНИТЕ ХОРА!!! Колеги карайте винаги с [b]нови гуми, а не с нови CD-та и т.н.[/b]Пожелавам ви късмет! :) [/b]

Потребителски аватар
BS
Автомобил: A6
Двигател: BAU
Контакти:

Мнениеот BS » Вто 18 ное 2008 15:40

Важното ,че всички сте живи и здрави !

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Вто 18 ное 2008 15:52

:083: имам чуството,че доста хора на твое място щяха да избят от случката,ей така за по-безболезнено.
-практиката го доказва, коли блъскат пешеходци в карето на парламента,покриват колите и дим да ги няма :kiss my ass

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Вто 18 ное 2008 18:00

На никого да не му се случват такива инциденти :!:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 18 ное 2008 18:09

embi4a написа:Съжалявам колега за случилото се. Наистина белите стават за стотни от секундата. Надявам се жената и детенцето да са добре и дано всички да си извадим поука.
:? колега навярно сега ти се иска времето да се върне,но станалото станало сега не можем да променим нищо... :x Дано да се въстановят бързо майката и детето ,а и ти също след този стрес :x

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Вто 18 ное 2008 19:57

Леле Сашо, много неприятна случка. Дано на детенцето му няма нищо по сериозно и да се оправи бързо.
Всяка сутрин минавам от там и почти винаги има накой който маа гащи насред шосето.
п.п.
Тази сутрин съм минал от там 15 минути след теб и пак имаше някави търчащи ученици между колите.
Не знам какво трябва да се случи за да си извадят поука тия хора.

Потребителски аватар
wishmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wishmaster » Вто 18 ное 2008 20:31

Трудно пиша, защото случката е ужасна. Много е неприятно, че има хора дето обясняват как трябвало да намалиш... лесно е пред компа. На всеки се е случвало да прекоси града, или поне половината град замислен и като се осъзнае да няма никакви спомени как е карал, какво е станало... Само дано на никой да не се случва подобно нещо, имам история на един приятел, общо взето знам какво е... Колега, късмет ти желая и дано всичко да е ОК :)

Потребителски аватар
jbussines
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jbussines » Вто 18 ное 2008 20:46

Аз лично ставам разноглед напътя обаче съм казал и казвам аз немога да виждам всичко и навсякъде включително и когато съм пешеходец ,когато карам немога да гледам във всички посоки и ко малоумник ще тръгне да изпреварва и когато съм пешеходец физически невъзможно е да имаш очи и на гърба та просто важното е всичко да свърши добре и възможно най-безболезнено за всички.Късмет и шанс това май е живота.

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Вто 18 ное 2008 21:04

Сашо, много неприятна случка. Дано на детенцето му няма нищо по сериозно и да се оправи бързо.И вчера като ми се обади направо ми стана много кофти защото съм ти разправял за моята съща случка само късмет мога да ти пожелая и то голям.
Ако мога да помогна с нещо звънкай.
И моя съвет е посети пострадалите в болницата може да е голям + за тебе
поне при моята случка помогна.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 18 ное 2008 21:46

Dead man написа:Все пак тя пресичаше диагонално кръстовището за да хване шибания трамвай..... :evil:

А това с пресичането по диагонал ако не се лъжа беше много ама много забранено. Да не говорим, че в правилника пишеше нещо и за оглеждане на ляво и на дясно преди да пресечеш и т.н.

В една нормална държава след такава случка тази госпожа ще трябва да доказва пред съд, че е способна да се грижи за това дете и ще а турят под надзор да не би случайно в следващите няколко месеца да го изложи пак на някакъв риск.

Много ама много ме е яд на такива родители.

Важното в краяна сметка е, че всички са добре(до колкото могат да бъдат).

П.П. Dead man - смени си ника, май ти е на лош късмет.

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Вто 18 ное 2008 23:03

BS написа:Важното ,че всички сте живи и здрави !
точно така

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Вто 18 ное 2008 23:03

radi_nrj написа:П.П. Dead man - смени си ника, май ти е на лош късмет.

И колата смени. Ужасно съжалявам за случката и както ти казах по телефона .... Важно е детенцето да е добре и без трайни увреждания, че то не е виновно че майка му е пуйка и го влачи насред пътя на червено. Виждам ги всеки ден такива камикадзета.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 19 ное 2008 7:57

Мерси на всички за подкрепата !!!!
Иначе консултирах се с адвокат,каза да чакам за момента какво ще направи майката спрямо мен...
Днес отивам пак да си взема протокола от Кат,за да го представя пред застрахователите...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”