В една хонда сивик с 50тина мрасника искочи без да спре на стопа и аз му изгунах целата лева час вкючително и задниа бутуш. А на голфи само бронята му се понагъна малко ама я смених и тва е. И полицаите много се смеха че 3 метра го влачих на напреки и нищо ми нема!!! А тои на весник!!!
И неска в едно неравилно пресичащо куче ама нищо му нема нито на мене, ако ми беше счупило новата броня щех да го права на кифтаци!!!

Кой в какво се е блъскал/удрял
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Хаха преди 2 седмици на излизане от Варна към магистралата през владисваово с един мой приятел той кара пред мене Алфа (103 коня) аз си пъпля с половера зад него, минахме едни ченгета (без да ни спрът) обаче след тва имало Стоп той спря на стопа а аз спрях в/у него, и на 2-та ни нямаше нищо само малко се смяхме, и ченгетата и те са смяха и тва беше, после го черпих едно кафе и са опрайхме 

С една фиеста 2004г разцепих едно куче на междуградски път със 110 в 2 часа през нощта = счупена маска и някакъв пластмасов държач на радиатора отдолу
мачкал съм и котка и заек и белка даже и една малка невестулка - всичко това извънградско през нощта
в града една сутрин като отивах на работа спрях в една кола пред мен, щото някакъв цървул отпред реши да спре по средата на булеварда да се разправя със спрелия отдясно на спирката рейс.. на колата отпред само и вдлъбнах малко бронята а моята със счупен фар и нагънат капак
закачания на огледалата - много пъти, но само едно счупено - дясно, и едно счупено стъкло на мигача на огледалото на служебния спринтер
с тоя същия бус съм изпочупил сигурно десетки клони, един пешеходен светофар както и знак стоп
а и веднъж на едно стеснение на моста на асеновградско когато го правеха един хасковски пришълец ме засече и ударих бордюра с 50кмч = съсипана джанта и гума, разбита резба на накрайника и т.н.
това за 60 000км
мачкал съм и котка и заек и белка даже и една малка невестулка - всичко това извънградско през нощта
в града една сутрин като отивах на работа спрях в една кола пред мен, щото някакъв цървул отпред реши да спре по средата на булеварда да се разправя със спрелия отдясно на спирката рейс.. на колата отпред само и вдлъбнах малко бронята а моята със счупен фар и нагънат капак
закачания на огледалата - много пъти, но само едно счупено - дясно, и едно счупено стъкло на мигача на огледалото на служебния спринтер
с тоя същия бус съм изпочупил сигурно десетки клони, един пешеходен светофар както и знак стоп

а и веднъж на едно стеснение на моста на асеновградско когато го правеха един хасковски пришълец ме засече и ударих бордюра с 50кмч = съсипана джанта и гума, разбита резба на накрайника и т.н.
това за 60 000км
Последна промяна от paagrio на Съб 10 яну 2009 18:06, променено общо 1 път.
Днеска един колега с ФауВе не се огледа като излизаше от една бензиностанция и опита да мине под мен..... за щастие бях със служебния 5тонен бус и единствените ми щети са леко изкривена странична греда и малко следи от боя по калника и гумата.
За щастие полицаите излязоха кадърни и му писаха акт, а на мен само дадоха копие от протокола за ПТП. Нагледно доказателство, че по-големият е винаги с предимство! Това на майтап, иначе наистина той си е виновен, нито ме видя, нито можа да реагира, а взе да се обяснява че съм карал много бързо.

За щастие полицаите излязоха кадърни и му писаха акт, а на мен само дадоха копие от протокола за ПТП. Нагледно доказателство, че по-големият е винаги с предимство! Това на майтап, иначе наистина той си е виновен, нито ме видя, нито можа да реагира, а взе да се обяснява че съм карал много бързо.
преди 8 месеца със жужа след неделен полигон в един гаден дъжд правя обратен завои на бул. Липник в Русе с намерение първо задницата и сичко като по книгите..... но мокрия асвалт да не казвам почти замразнал направо ме хвърли на бордюра.....имаше поне 20 премразнали на спирката и аз с това мое изспълнение им стоплих сърцата
....щети.... само носача се измести със 16 градоса (като отидох да ми регулират предницата ми викат поне със 150 си карал - което е мн далече от истината (30 км)

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Ами преди 3 седмици бласнах Вентото в една Шкода 105L от тия старите в резултат на това...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317959
Жалкото е че Вентото след катастрофата неможех да го мръдна а Шкодата си запали и трагна без проблеми

Жалкото е че Вентото след катастрофата неможех да го мръдна а Шкодата си запали и трагна без проблеми

lou написа:Ами преди 3 седмици бласнах Вентото в една Шкода 105L от тия старите в резултат на това...
Жалкото е че Вентото след катастрофата неможех да го мръдна а Шкодата си запали и трагна без проблеми![]()
Те не че са здрави, ама двигателите са им отзад...и аз като блъснах моя голф челно в мантинелата, си говорих после с полицаите че ако беше Порше Кайман нямаше да ги викам, щях да събера отломките на седалката, паля и да ме няма...а тоя голф повече няма да се движи.
- Lookout2
- Автомобил: vw mk3 gti 115h
- Двигател: 2e 1992g
Аз съм имал доста произшествия докато стана шофер не чеи сега се мисля за голям ама имам повече опит който си оказва влияние на моменти та 1 с ладата на десен завой така забърсах адна дръга че и свалих половината броня,после с мазда 323 първо свалих знака с ограничение 30км/ч и след това с знака у едни порти и перила на стълби (при удара почти нищо и нямаше но от ваденето което беше дълго и сложно си отиде направо за скраб,и накрая с пежо 205 един доста голям помюр който счупи пластмасовата броня и май остана жив,
с голфи за сега не съм да чукна на дърво ,дано и да нямам произшествия което го пожелавам и на вас.
с голфи за сега не съм да чукна на дърво ,дано и да нямам произшествия което го пожелавам и на вас.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”