Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex_zazy » Сря 19 ное 2008 18:25

В една хонда сивик с 50тина мрасника искочи без да спре на стопа и аз му изгунах целата лева час вкючително и задниа бутуш. А на голфи само бронята му се понагъна малко ама я смених и тва е. И полицаите много се смеха че 3 метра го влачих на напреки и нищо ми нема!!! А тои на весник!!!

И неска в едно неравилно пресичащо куче ама нищо му нема нито на мене, ако ми беше счупило новата броня щех да го права на кифтаци!!!

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Сря 19 ное 2008 18:34

Хаха преди 2 седмици на излизане от Варна към магистралата през владисваово с един мой приятел той кара пред мене Алфа (103 коня) аз си пъпля с половера зад него, минахме едни ченгета (без да ни спрът) обаче след тва имало Стоп той спря на стопа а аз спрях в/у него, и на 2-та ни нямаше нищо само малко се смяхме, и ченгетата и те са смяха и тва беше, после го черпих едно кафе и са опрайхме ;)

Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Мнениеот Dimitaki » Сря 19 ное 2008 18:39

1 котка(горката умря) 1 гълъб който колкото и фантастично да звучи кацна точно пред гумата :lol: и 1 мечок(Мерцедес) само отстрани ми надраска панела а на него нищо му няма :wink:

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Мнениеот paagrio » Сря 19 ное 2008 19:53

С една фиеста 2004г разцепих едно куче на междуградски път със 110 в 2 часа през нощта = счупена маска и някакъв пластмасов държач на радиатора отдолу

мачкал съм и котка и заек и белка даже и една малка невестулка - всичко това извънградско през нощта

в града една сутрин като отивах на работа спрях в една кола пред мен, щото някакъв цървул отпред реши да спре по средата на булеварда да се разправя със спрелия отдясно на спирката рейс.. на колата отпред само и вдлъбнах малко бронята а моята със счупен фар и нагънат капак

закачания на огледалата - много пъти, но само едно счупено - дясно, и едно счупено стъкло на мигача на огледалото на служебния спринтер
с тоя същия бус съм изпочупил сигурно десетки клони, един пешеходен светофар както и знак стоп :lol:

а и веднъж на едно стеснение на моста на асеновградско когато го правеха един хасковски пришълец ме засече и ударих бордюра с 50кмч = съсипана джанта и гума, разбита резба на накрайника и т.н.

това за 60 000км

Последна промяна от paagrio на Съб 10 яну 2009 18:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Мнениеот paagrio » Сря 24 дек 2008 19:56

Днеска един колега с ФауВе не се огледа като излизаше от една бензиностанция и опита да мине под мен..... за щастие бях със служебния 5тонен бус и единствените ми щети са леко изкривена странична греда и малко следи от боя по калника и гумата.

Изображение

Изображение

Изображение

За щастие полицаите излязоха кадърни и му писаха акт, а на мен само дадоха копие от протокола за ПТП. Нагледно доказателство, че по-големият е винаги с предимство! Това на майтап, иначе наистина той си е виновен, нито ме видя, нито можа да реагира, а взе да се обяснява че съм карал много бързо.

Потребителски аватар
Golf_1.6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf_1.6 » Сря 24 дек 2008 20:31

Преди почти 2 години се спрях зад един Рапид с около 80км/ч и това лято едно птиче ударих(се удари) с(в) предното стъкло.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Сря 24 дек 2008 21:12

с пасата от аватара с един тир
с фиат улисе/миниван/ няколко коня-оцеляха и избягаха от птп-то инъче щяха да станат за :BBQ
с голф 2 отнесох на един вратата

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Сря 24 дек 2008 22:19

аз днес ударих един бордюр странично. изкривих носач скъсах шарнир пулоска. на скоростите кожуха е счупен. по мои изчисления имам да правя ремонти за около 1000 лв.
отделно преди година и половина се натресох с на майка ми полото в една хонда сивик.

Потребителски аватар
morq4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morq4eto » Сря 24 дек 2008 23:45

преди 8 месеца със жужа след неделен полигон в един гаден дъжд правя обратен завои на бул. Липник в Русе с намерение първо задницата и сичко като по книгите..... но мокрия асвалт да не казвам почти замразнал направо ме хвърли на бордюра.....имаше поне 20 премразнали на спирката и аз с това мое изспълнение им стоплих сърцата :drive :oops ....щети.... само носача се измести със 16 градоса (като отидох да ми регулират предницата ми викат поне със 150 си карал - което е мн далече от истината (30 км)

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Сря 24 дек 2008 23:47

мен пък май месец, тази година, ме удари един стълб с малко над 100... :shock оцелях :D

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Чет 25 дек 2008 0:10

Ами преди 3 седмици бласнах Вентото в една Шкода 105L от тия старите в резултат на това...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317959

Жалкото е че Вентото след катастрофата неможех да го мръдна а Шкодата си запали и трагна без проблеми :evil: :evil:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Чет 25 дек 2008 0:40

lou написа:Ами преди 3 седмици бласнах Вентото в една Шкода 105L от тия старите в резултат на това...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317959

Жалкото е че Вентото след катастрофата неможех да го мръдна а Шкодата си запали и трагна без проблеми :evil: :evil:

Те не че са здрави, ама двигателите са им отзад...и аз като блъснах моя голф челно в мантинелата, си говорих после с полицаите че ако беше Порше Кайман нямаше да ги викам, щях да събера отломките на седалката, паля и да ме няма...а тоя голф повече няма да се движи.

Потребителски аватар
Lookout2
Автомобил: vw mk3 gti 115h
Двигател: 2e 1992g

Мнениеот Lookout2 » Чет 25 дек 2008 18:11

Аз съм имал доста произшествия докато стана шофер не чеи сега се мисля за голям ама имам повече опит който си оказва влияние на моменти та 1 с ладата на десен завой така забърсах адна дръга че и свалих половината броня,после с мазда 323 първо свалих знака с ограничение 30км/ч и след това с знака у едни порти и перила на стълби (при удара почти нищо и нямаше но от ваденето което беше дълго и сложно си отиде направо за скраб,и накрая с пежо 205 един доста голям помюр който счупи пластмасовата броня и май остана жив,
с голфи за сега не съм да чукна на дърво ,дано и да нямам произшествия което го пожелавам и на вас.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 25 дек 2008 19:43

Stefan написа:За 8 години не съм се блъскал нито веднъж :D Два пъти са ме подпирали, но козметично :roll:

и аз така... като последния път шофьора на другата кола като излезе и каза " Лелеле братлеее, тея джанти 16-ки ли са"... оказа се че има книжка от 2 седмици :evil:

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Чет 25 дек 2008 23:14

Преди месец в дуварче с пасата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”