Need for Speed™ Undercover

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Сря 19 ное 2008 19:36

Абе и при вас ли се размазва отстрани много при по-висока сорост ?
Малко ме дразни това честно, играя на макс ефекти и всичко фул. Какво трябва да бутна че да не ми размазва толкова много при каране ?

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Сря 19 ное 2008 19:39

Ако някъде има Blur - махай ;).

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Сря 19 ное 2008 19:55

Rijo написа:Ако някъде има Blur - махай ;).

Не намерих такова, но намалих World detail от макс на нормал и сега е пушка, няма размазване и е екстра, не е така лъскаво вече но... се играе по-приятно

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 19 ное 2008 20:07

Абе идеята на EA за NFS е не да измислят някакъв уникален симулатор, което е едно към едно с карането на истинска кола, а просто да се изкефите на висока скорост, свирене на турбини, пищене на гуми, гонки с ченгета и слушане на готина музика. Абе с две думи да си икарате агресията в играта, така че като се качите в истинските си коли да бъдете прилични шофьори, а не да се прайте на мъже, защото там грешките се плащат скъпо.

Саундтрака, на тази част на NFS много радва :)

Междудругото вече съм с Pro пакета имам подаръци Toyota Supra, Audi TT и Porshe Carera GT2 :)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 19 ное 2008 20:11

Dan4ote написа:Аре престане с тия изхвърляния колко била зле играта. Пак повтарям - купете си видео карта за игри и тогава говорете. Ако имате смотана или незадоволителна графика, това е защото картите ви не поддържат recommended spec. Играя Grid и NFS и определено качеството на графиката не е няколко милиона в полза на едната игра.

Grid също заема огромно място

Относно геймплейя - всеки харесва различни неща, затова мен Grid не ме радва.

Винаги съм бил заклет фен на всички NFS и се дразня, когато някой гледа само да оплюва играта. Колкото и да се мъчат други компании да пуснат нещо по-добро от EA, трудно ще стане.

Приятно джиткане на феновете
:D

П.с.: Fifa Rulez, PES sucks :lol:

Интересно ми е как разбра с каква видео карта го играя, че почна да коментираш? Само ще вметна, че го играя на абсолютно фул настройки :wink: На резолюция 1960х1280 (нещо такова беше). Играта е тъпа и това е факт, има много малко нови неща, а графиката очаквах, че ще е по-добра, особено като прочетох изискванията.

Разликата между GRID и тая тъпня е, че първата е симулатор, а това е просто една...игра. :lol:

Да не говориме, че й намерих поне 10 бъга до сега. А съм я играл около 4 часа общо и имам 3 коли вече... :roll:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 19 ное 2008 20:16

Абе като си говорим за симулатори, едвали има и ще има нещо по-добро от Grad Turismo за Playstation.

Чесно казано се чудя каква симулация ще усетите пред компютъра с мишката и клавиатурата. Друго си е да седнете в някое голямо и меко кресло, пред някое голямо LSD, да хванете джойстика на PS и да разцъкате.

Peace bothers :respect

Потребителски аватар
fury
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fury » Сря 19 ное 2008 20:56

Kingpin написа:
Dan4ote написа:Аре престане с тия изхвърляния колко била зле играта. Пак повтарям - купете си видео карта за игри и тогава говорете. Ако имате смотана или незадоволителна графика, това е защото картите ви не поддържат recommended spec. Играя Grid и NFS и определено качеството на графиката не е няколко милиона в полза на едната игра.

Grid също заема огромно място

Относно геймплейя - всеки харесва различни неща, затова мен Grid не ме радва.

Винаги съм бил заклет фен на всички NFS и се дразня, когато някой гледа само да оплюва играта. Колкото и да се мъчат други компании да пуснат нещо по-добро от EA, трудно ще стане.

Приятно джиткане на феновете
:D

П.с.: Fifa Rulez, PES sucks :lol:

Интересно ми е как разбра с каква видео карта го играя, че почна да коментираш? Само ще вметна, че го играя на абсолютно фул настройки :wink: На резолюция 1960х1280 (нещо такова беше). Играта е тъпа и това е факт, има много малко нови неща, а графиката очаквах, че ще е по-добра, особено като прочетох изискванията.

Разликата между GRID и тая тъпня е, че първата е симулатор, а това е просто една...игра. :lol:

Да не говориме, че й намерих поне 10 бъга до сега. А съм я играл около 4 часа общо и имам 3 коли вече... :roll:

:019: Напълно подкрепям твърдението на колегата! Неоснователно високи изисквания за предоставената графика! За сведение машината на която я подкарах е кратко казано: P5Q PRO/P45/LGA775, Q6600, HD 4870, KIT 2GB Corsair 5-5-5-18 at 800MHz

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Сря 19 ное 2008 21:38

Аве, тия дето играете с волан, на каква чуствителност(sense...) играете....
Не мога да справя нещо..... постоянно кража из платната и не мога да карам направо :oops:

Потребителски аватар
_ST_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _ST_ » Сря 19 ное 2008 22:50

Gigabyte написа:От години насам след Поршето няма една хубава НФС. Това е направо смешка... Ти графиката ли гледаш или управлението? За мен LFS ,е много по-добър от прословутия NFS на ЕА :lol:

LFS рулззззззз
Който не я е играл ... време е :lol: :idea:
По темата нямам намерение да я пробвам даже тая боза :?

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Сря 19 ное 2008 23:24

-

Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 9:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Чет 20 ное 2008 0:19

Колегиии, бе имали начин да отключим бегачките по-рано :drive че съм с една гробница :banghead:

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Чет 20 ное 2008 8:28

JC написа:Колегиии, бе имали начин да отключим бегачките по-рано :drive че съм с една гробница :banghead:

Така се губи интереса от играта. Нали целта е ти да ги постигнеш тези неща ;).

Иначе играта е добра :)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 20 ное 2008 10:49

Viktor_99 написа:
JC написа:Колегиии, бе имали начин да отключим бегачките по-рано :drive че съм с една гробница :banghead:

Така се губи интереса от играта. Нали целта е ти да ги постигнеш тези неща ;).

Иначе играта е добра :)

На мене пък ми се губи интереса да ги постигна сам като карам в едни и същи тъпи състезания. Вчера спечелих некво ТТ, надух го на макс и отидох на Master event (опонентите бяха с GT3 RS, Turbo, SLR, Gallardo 560-4 и секви такива). Втория след мен беше на 35 секунди :lol: :lol: :lol: Супер интересно ми беше... :roll:

От ясно по-ясно е, че няма да си губя времето да просперирам нагоре в играта. Чакам 100% save да си направя кефа с яките коли.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 20 ное 2008 12:14

Аз съм вече на 83% :Mr Green Fun

Абе така си е като сложиш Pro pack-а, но то не е само да си първи ами и да си Dominated на пистата, за да има още допълнителен тунинг, пък ако завършите и без да се блъскате има още бонуси :)

Някой дръпна ли си саундтрака вече?

Мен ме кефят -

Airbourne - Girls in Black
Hybrid ft. Charlotte James - The Formula of Fear (Hybrid's Echoplex Mix)
Puscifer - Indigo Children (JLE Dub Mix)

:heavymetal: :dance: :bananarock :headbang

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 20 ное 2008 12:34

morfei1 написа:Аз съм вече на 83% :Mr Green Fun

Абе така си е като сложиш Pro pack-а, но то не е само да си първи ами и да си Dominated на пистата, за да има още допълнителен тунинг, пък ако завършите и без да се блъскате има още бонуси :)

Някой дръпна ли си саундтрака вече?

Мен ме кефят -

Airbourne - Girls in Black
Hybrid ft. Charlotte James - The Formula of Fear (Hybrid's Echoplex Mix)
Puscifer - Indigo Children (JLE Dub Mix)

:heavymetal: :dance: :bananarock :headbang

Не съм изобщо до Pro-пакетите. Още съм на street :wink: И пак ги смачках тия. :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”