Абе и при вас ли се размазва отстрани много при по-висока сорост ?
Малко ме дразни това честно, играя на макс ефекти и всичко фул. Какво трябва да бутна че да не ми размазва толкова много при каране ?

Need for Speed™ Undercover
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Абе идеята на EA за NFS е не да измислят някакъв уникален симулатор, което е едно към едно с карането на истинска кола, а просто да се изкефите на висока скорост, свирене на турбини, пищене на гуми, гонки с ченгета и слушане на готина музика. Абе с две думи да си икарате агресията в играта, така че като се качите в истинските си коли да бъдете прилични шофьори, а не да се прайте на мъже, защото там грешките се плащат скъпо.
Саундтрака, на тази част на NFS много радва
Междудругото вече съм с Pro пакета имам подаръци Toyota Supra, Audi TT и Porshe Carera GT2
Саундтрака, на тази част на NFS много радва

Междудругото вече съм с Pro пакета имам подаръци Toyota Supra, Audi TT и Porshe Carera GT2

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Dan4ote написа:Аре престане с тия изхвърляния колко била зле играта. Пак повтарям - купете си видео карта за игри и тогава говорете. Ако имате смотана или незадоволителна графика, това е защото картите ви не поддържат recommended spec. Играя Grid и NFS и определено качеството на графиката не е няколко милиона в полза на едната игра.
Grid също заема огромно място
Относно геймплейя - всеки харесва различни неща, затова мен Grid не ме радва.
Винаги съм бил заклет фен на всички NFS и се дразня, когато някой гледа само да оплюва играта. Колкото и да се мъчат други компании да пуснат нещо по-добро от EA, трудно ще стане.
Приятно джиткане на феновете
П.с.: Fifa Rulez, PES sucks
Интересно ми е как разбра с каква видео карта го играя, че почна да коментираш? Само ще вметна, че го играя на абсолютно фул настройки

Разликата между GRID и тая тъпня е, че първата е симулатор, а това е просто една...игра.

Да не говориме, че й намерих поне 10 бъга до сега. А съм я играл около 4 часа общо и имам 3 коли вече...

Абе като си говорим за симулатори, едвали има и ще има нещо по-добро от Grad Turismo за Playstation.
Чесно казано се чудя каква симулация ще усетите пред компютъра с мишката и клавиатурата. Друго си е да седнете в някое голямо и меко кресло, пред някое голямо LSD, да хванете джойстика на PS и да разцъкате.
Peace bothers
Чесно казано се чудя каква симулация ще усетите пред компютъра с мишката и клавиатурата. Друго си е да седнете в някое голямо и меко кресло, пред някое голямо LSD, да хванете джойстика на PS и да разцъкате.
Peace bothers

Kingpin написа:Dan4ote написа:Аре престане с тия изхвърляния колко била зле играта. Пак повтарям - купете си видео карта за игри и тогава говорете. Ако имате смотана или незадоволителна графика, това е защото картите ви не поддържат recommended spec. Играя Grid и NFS и определено качеството на графиката не е няколко милиона в полза на едната игра.
Grid също заема огромно място
Относно геймплейя - всеки харесва различни неща, затова мен Grid не ме радва.
Винаги съм бил заклет фен на всички NFS и се дразня, когато някой гледа само да оплюва играта. Колкото и да се мъчат други компании да пуснат нещо по-добро от EA, трудно ще стане.
Приятно джиткане на феновете
П.с.: Fifa Rulez, PES sucks
Интересно ми е как разбра с каква видео карта го играя, че почна да коментираш? Само ще вметна, че го играя на абсолютно фул настройкиНа резолюция 1960х1280 (нещо такова беше). Играта е тъпа и това е факт, има много малко нови неща, а графиката очаквах, че ще е по-добра, особено като прочетох изискванията.
Разликата между GRID и тая тъпня е, че първата е симулатор, а това е просто една...игра.![]()
Да не говориме, че й намерих поне 10 бъга до сега. А съм я играл около 4 часа общо и имам 3 коли вече...

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Viktor_99 написа:JC написа:Колегиии, бе имали начин да отключим бегачките по-раноче съм с една гробница
Така се губи интереса от играта. Нали целта е ти да ги постигнеш тези неща.
Иначе играта е добра
На мене пък ми се губи интереса да ги постигна сам като карам в едни и същи тъпи състезания. Вчера спечелих некво ТТ, надух го на макс и отидох на Master event (опонентите бяха с GT3 RS, Turbo, SLR, Gallardo 560-4 и секви такива). Втория след мен беше на 35 секунди

От ясно по-ясно е, че няма да си губя времето да просперирам нагоре в играта. Чакам 100% save да си направя кефа с яките коли.
Аз съм вече на 83%
Абе така си е като сложиш Pro pack-а, но то не е само да си първи ами и да си Dominated на пистата, за да има още допълнителен тунинг, пък ако завършите и без да се блъскате има още бонуси
Някой дръпна ли си саундтрака вече?
Мен ме кефят -
Airbourne - Girls in Black
Hybrid ft. Charlotte James - The Formula of Fear (Hybrid's Echoplex Mix)
Puscifer - Indigo Children (JLE Dub Mix)

Абе така си е като сложиш Pro pack-а, но то не е само да си първи ами и да си Dominated на пистата, за да има още допълнителен тунинг, пък ако завършите и без да се блъскате има още бонуси

Мен ме кефят -

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Аз съм вече на 83%![]()
Абе така си е като сложиш Pro pack-а, но то не е само да си първи ами и да си Dominated на пистата, за да има още допълнителен тунинг, пък ако завършите и без да се блъскате има още бонуси![]()
Мен ме кефят -
![]()
![]()
![]()
Не съм изобщо до Pro-пакетите. Още съм на street

Върни се в “ОФФ-Топик - други”