1. Наскоро ми направи впечатление че не ми работят контролните крушки вдясно от волана (за ръчна спирачка и тази за зареждането, други май нямаше). Явно ще трябва да сваля таблото но все пак за да се подготвя предварително самите крушки дали се продаваха отделно някъде ?
Тук (http://drive.bg/index.php?ModelId=9741&cPath=5_153) намерих едни но не зная дали са тези, поне не изглеждат червени.
Свалял съм таблото поне 2 пъти (но не помня дали след тези интервенции спряха крушките). Предполагам може и куплунга отзад да не съм напъхал добре.
2. След като тръгна с колата точно след известно време примерно 50 минути ми светва крушката за температурата. Колата вече е достигнала работна температура. Стрелката обаче си показва нормално, перката върти, антифриза си е на място. Мотора е АБС, имам един датчик отпред на тройника. Такаааа ... да се ориентирам към нов датчик или ?
3. Интересува ме дали контролната лампа за зареждането участва ли пряко във веригата за зареждане. Идеята ми е следната: При запалване, динамото не започва да зарежда, което съответно не ми пали и автоматичните светлини. Всичко се нормализира когато леко форсирам. Ваското 1 (благодаря от все сърце за всичко направено за мен

Все пак връщайки се на т.1 ако лампата е изгоряла или не работи, може ли това да е причината да не започва да зарежда динамото при палене на колата ?
Ще прощавате ... но съм с икономическо.