Не показва повече от 70 градуса Golf 3 AAZ
- EXPLOSIVE
- Автомобил:
- Двигател:
Не показва повече от 70 градуса Golf 3 AAZ
Колкото и да се кара, градско извън градско температурата заковава на 70 и това е
Най-интересното е, че перката си се включва
От какво може да е това
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Датчик за температурата, проблем с таблото.
Последна промяна от dobrin на Чет 20 ное 2008 13:50, променено общо 1 път.
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
Re: Не показва повече от 70 градуса Golf 3 AAZ
EXPLOSIVE написа:Колкото и да се кара, градско извън градско температурата заковава на 70 и това еНай-интересното е, че перката си се включва
От какво може да е това
и при мен беше така но смених термостата и сега държи около 90 гр. и точно тогава се включва перката /стрелката и дебелата черта=90 гр.се изравнят/
- recaro_7
- Автомобил: Vw Passat B5.5 tdi
- Двигател:
опа
Смени си термостата,ако не се оправи полужението....смени и термо датчика и всичко трябва да е бомба 
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както всички знаем, перката се включва при определена температура, зададена в съответния датчик. Термостатът служи за други неща.
Щом перката се включва, има два варианта - да се включва на по-ниска температура поради прецекан датчик, или да се включва при нормална температура, а таблото да показва грешно.
Щом перката се включва, има два варианта - да се включва на по-ниска температура поради прецекан датчик, или да се включва при нормална температура, а таблото да показва грешно.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
при мен на пасата също нормално си държи на 70 когато карам повече време из града тогава вдига на 80 само 1 път когато се прибирах миналата седмица от София на 1 баир го изкарах на 5та с 90 и тогава вдигна до 90 но веднага след като го изпънах си падна на 80 и после на 75 а перката не съм я усещал да се включва (може и да се)
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Lov4o написа:при мен на пасата също нормално си държи на 70 когато карам повече време из града тогава вдига на 80 само 1 път когато се прибирах миналата седмица от София на 1 баир го изкарах на 5та с 90 и тогава вдигна до 90 но веднага след като го изпънах си падна на 80 и после на 75 а перката не съм я усещал да се включва (може и да се)
ти сякаш си за термостат!
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
w_smith написа:Lov4o написа:при мен на пасата също нормално си държи на 70 когато карам повече време из града тогава вдига на 80 само 1 път когато се прибирах миналата седмица от София на 1 баир го изкарах на 5та с 90 и тогава вдигна до 90 но веднага след като го изпънах си падна на 80 и после на 75 а перката не съм я усещал да се включва (може и да се)
ти сякаш си за термостат!
така си си мислех но предпочетох първо да се допитам
вече другата седмица ще се сменя всичко де що има да се сменя по колата като консумативи и термостати тампони такива.
- EXPLOSIVE
- Автомобил:
- Двигател:
Разрових стара тема ... ама по добре от колкото да пиша нова
Всичко по таблото е OK, сменихме датчика, но проблема не само остана ами се и влоши ... сега няма парно, духа хладно ... антифриза е ОК не е мръднал ... дали е термостат
Всичко по таблото е OK, сменихме датчика, но проблема не само остана ами се и влоши ... сега няма парно, духа хладно ... антифриза е ОК не е мръднал ... дали е термостат
- djdaka
- Автомобил: VW Tiguan R-line
- Двигател: CUV 150hp
Моята есента незагряваше повече от 70 , смених термостата и сега си загрява . Само се чудя защо перката ти се включва като незагрява антифриза ?
- EXPLOSIVE
- Автомобил:
- Двигател:
djdaka написа:Моята есента незагряваше повече от 70 , смених термостата и сега си загрява . Само се чудя защо перката ти се включва като незагрява антифриза ?
И на мен това ми е интересно ... ама колата е на баща ми и нямам постоянен достъп до нея за да я наблудавам
- djdaka
- Автомобил: VW Tiguan R-line
- Двигател: CUV 150hp
нищо не губиш ако смениш термостата и да си покаже дали е било от него
Върни се в “Дизелови агрегати”