Kingpin написа:Dan4ote написа:Аре престане с тия изхвърляния колко била зле играта. Пак повтарям - купете си видео карта за игри и тогава говорете. Ако имате смотана или незадоволителна графика, това е защото картите ви не поддържат recommended spec. Играя Grid и NFS и определено качеството на графиката не е няколко милиона в полза на едната игра.
Grid също заема огромно място
Относно геймплейя - всеки харесва различни неща, затова мен Grid не ме радва.
Винаги съм бил заклет фен на всички NFS и се дразня, когато някой гледа само да оплюва играта. Колкото и да се мъчат други компании да пуснат нещо по-добро от EA, трудно ще стане.
Приятно джиткане на феновете
П.с.: Fifa Rulez, PES sucks
Интересно ми е как разбра с каква видео карта го играя, че почна да коментираш? Само ще вметна, че го играя на абсолютно фул настройкиНа резолюция 1960х1280 (нещо такова беше). Играта е тъпа и това е факт, има много малко нови неща, а графиката очаквах, че ще е по-добра, особено като прочетох изискванията.
Разликата между GRID и тая тъпня е, че първата е симулатор, а това е просто една...игра.![]()
Да не говориме, че й намерих поне 10 бъга до сега. А съм я играл около 4 часа общо и имам 3 коли вече...
Гледай, не искам да се караме! Това, че го играеш на фул макс, не означава, че вадиш макс графика от картата. Дори ще виждаш лоша графика, ако карта ти е слаба. Има високи изисквания, да графиката не е на някакво невиждано ниво, но определлено е много добра. Ти я сравни с тази на GRID и мога да кажа, че на не си прав. Все пак грид е също обемна игра и се очаква да е с много добра графика.
Не знам за какви симулатори говорите през клавиатура и джойстик, просто не ви разбирам. Ако не карахте истински коли да го разбера, че не ви е ястно...
НФС е да ти двигне адреналина, да караш с газ до дупка, да отнасящ спирки, стълбове и много други, а не да се чувстваш, че караш истинска кола. На този етап с клавиатура, трудно ще стане.
И отностно новите неща, какво толкова ново очакваш да има?
Някой ми беше задал смешен въпрос дали играта е само графика - естествено, че не, просто коментираме "мизерната" графика. Дайте да правиме скрийншотове и да сравниме тогава коя игра с коли е с по-добра графика. А да не забравяме, че Грид не е от една година, а от много скоро.