Need for Speed™ Undercover

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 20 ное 2008 22:20

Kingpin написа:
Dan4ote написа:Аре престане с тия изхвърляния колко била зле играта. Пак повтарям - купете си видео карта за игри и тогава говорете. Ако имате смотана или незадоволителна графика, това е защото картите ви не поддържат recommended spec. Играя Grid и NFS и определено качеството на графиката не е няколко милиона в полза на едната игра.

Grid също заема огромно място

Относно геймплейя - всеки харесва различни неща, затова мен Grid не ме радва.

Винаги съм бил заклет фен на всички NFS и се дразня, когато някой гледа само да оплюва играта. Колкото и да се мъчат други компании да пуснат нещо по-добро от EA, трудно ще стане.

Приятно джиткане на феновете
:D

П.с.: Fifa Rulez, PES sucks :lol:

Интересно ми е как разбра с каква видео карта го играя, че почна да коментираш? Само ще вметна, че го играя на абсолютно фул настройки :wink: На резолюция 1960х1280 (нещо такова беше). Играта е тъпа и това е факт, има много малко нови неща, а графиката очаквах, че ще е по-добра, особено като прочетох изискванията.

Разликата между GRID и тая тъпня е, че първата е симулатор, а това е просто една...игра. :lol:

Да не говориме, че й намерих поне 10 бъга до сега. А съм я играл около 4 часа общо и имам 3 коли вече... :roll:

Гледай, не искам да се караме! Това, че го играеш на фул макс, не означава, че вадиш макс графика от картата. Дори ще виждаш лоша графика, ако карта ти е слаба. Има високи изисквания, да графиката не е на някакво невиждано ниво, но определлено е много добра. Ти я сравни с тази на GRID и мога да кажа, че на не си прав. Все пак грид е също обемна игра и се очаква да е с много добра графика.

Не знам за какви симулатори говорите през клавиатура и джойстик, просто не ви разбирам. Ако не карахте истински коли да го разбера, че не ви е ястно...
НФС е да ти двигне адреналина, да караш с газ до дупка, да отнасящ спирки, стълбове и много други, а не да се чувстваш, че караш истинска кола. На този етап с клавиатура, трудно ще стане.

И отностно новите неща, какво толкова ново очакваш да има?

Някой ми беше задал смешен въпрос дали играта е само графика - естествено, че не, просто коментираме "мизерната" графика. Дайте да правиме скрийншотове и да сравниме тогава коя игра с коли е с по-добра графика. А да не забравяме, че Грид не е от една година, а от много скоро.

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 20 ное 2008 22:45

-

Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 9:57, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 20 ное 2008 22:52

и в край на сметка всикчи си знаем че ундерграунд 2-ката е най от всички :)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 20 ное 2008 23:43

Някой си преди време беше казал "Всяко ново нещо, е добре забравено старо"

Незнам, според вашите критерии за графика, но от по-горните снимки на трите версии на NFS, ясно се вижда че разликата има и тя не е малка.

Тази версия е много добра, най-добрата от всички, за разлика от Pro Street, която разочарова много феновете на поредицата, вкючително и мен, затова и поиграх не повече от 1 час на нея. Именно поради тази причина, EA пак се върнаха на Old-Style NFS-а с което отново много зарадваха феновете на поредицата.

Грид-а съм го играл. Играта е хубава, но е посничка и бъро омръзва, липсва и динамика и адреналин. NFS-а също омръзва, но от време на време, на всеки му се присква да се качи на тунигованата си кола и да се погони малко с куките :олелеее

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 20 ное 2008 23:50

morfei1 написа:Някой си преди време беше казал "Всяко ново нещо, е добре забравено старо"

Незнам, според вашите критерии за графика, но от по-горните снимки на трите версии на NFS, ясно се вижда че разликата има и тя не е малка.

Тази версия е много добра, най-добрата от всички, за разлика от Pro Street, която разочарова много феновете на поредицата, вкючително и мен, затова и поиграх не повече от 1 час на нея. Именно поради тази причина, EA пак се върнаха на Old-Style NFS-а с което отново много зарадваха феновете на поредицата.

Грид-а съм го играл. Играта е хубава, но е посничка и бъро омръзва, липсва и динамика и адреналин. NFS-а също омръзва, но от време на време, на всеки му се присква да се качи на тунигованата си кола и да се погони малко с куките :олелеее

Подкрепям на 100%!

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Пет 21 ное 2008 6:31

Определено играта много повече ми допада от предишната Pro Street.Нещата който ми харесват в тази версия - по добро и лесно управление,голямата карта/град с доста добри участъци за скорост.... и май са само това...Графиката не е лоша но ми се искаше да е малко по детайлна особено на заобикалящата среда,леко размазана ми стой на максимум.Геймплея си ни е добре познат,но щеше да е по добре да го поразвият малко нещо по различно да се случва освен гонки с полицията и лесни състезания.Полицията ми се струва че вече не е толкова агресивна колкото в Most Wanted.Колите общо взето са същите с леки допълнения като новото Scirocco,Mustang GT500KR и McLaren F1,исках да има по стари европейски модели.Общо взето е приятна играта но нищо ново не ни показва,за мен любими си остават Porsche и Underground 2.

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 21 ное 2008 15:23

Днес я инсталирах...добра е,малко олд скуул,но на мен така си ми харесва.
И все пак последния красив NFS бе Ъндърграунд,шофирането и гонките нощно време кефеха...особенно като барнеш 350Z.
Ето едно шотче от играта,отново съм верен на марката,но с лек удар отзад :D .
Изображение

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 21 ное 2008 19:13

Определено след NFS Most Wanted всичко останало е пълна боза,Pro Street въобще не го коментирам за мен това не е NFS :evil:Играл съм ги всичките и съм голям фен на поредицата но това е пълна излагация.Това го играя на сила с надежда че ще стане поне малко по интерестно ама не стааааа.
EA=МРЪСНИ ПЕДЕРАСИ,тотално осраха една велика поредица :evil: :evil:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 21 ное 2008 19:45

Аз малко понапреднах днес.

Най-забавно ми беше на една мисия, в която трябва да закарам откраднат Veyron С АЗОТ до един гараж и при ~390 км/ч един полицейски SUV просто ме ИЗПРЕВАРИ, СПРЯ ПРЕД МЕНЕ И МЕ СПРЯ ДО 0 КМ/Ч ЗА ОКОЛО 10 МЕТРА !!!! :shock :shock

Изображение

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Пет 21 ное 2008 19:58

ЕТО ГО И ЗВЯРА !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Vanich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vanich » Пет 21 ное 2008 22:05

В замундата нещо не я откривам играта в датата също!
Дайте някое линкче което не изисква регистрация

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пет 21 ное 2008 22:48

Забележете в една от мисиите кой е мишената :lol: който трябва да се трепе с колата :lol

Изображение

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 21 ное 2008 23:12

marianchev написа:Забележете в една от мисиите кой е мишената :lol: който трябва да се трепе с колата :lol

Изображение

:lol: :lol: :lol: Ти още там ли си бе? :lol: :lol:

Аз съм вече 15ти левел :roll: А съм играл около 10 часа общо за 3 дни...имам собствена GT2 и Pink Slips Gallardo 560-4, Audi TT и Golf R32. Ламбото и Порша са на Pro тунинг :lol: :lol: Искам да ви кажа, че скоростите, дето развиват с Pro-пакетите са абсолютно нереални. Или по-точно казано самите скорости не, колкото начинът, по който завиват :lol: :lol: :lol: Някак си не ми се връзва 90-градусов завой да го взема с 260 :lol: :lol:

Да не говориме, че без значение колко тунинг бича, колко нитро пръскам и т.н. тия ЧЕНГЕТА винаги ме настигат на правите, че даже ме изпреварват :shock Одеве се опитах да направя скрийншот с 386 км/ч как ме изпреварва полицейски SUV :lol: :lol: :lol: :lol: Стана ми адски забавно, честно. Хвалете ми я още тая игра.. :lol: :lol: :lol:

А, да, забравих :lol: :lol: С Ламбото изпреварих един Veyron на правата :lol: :lol: :lol: На него (ламбото) максималната скорост му е 368 км/ч, а Вейрона беше некъв наточен и пръскаше азот през т'ва време :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пълна пародия е тая игра, честно :idea:

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пет 21 ное 2008 23:26

Ти си по-напред, аз имам 4h6m игрово време и съм на 7-ниво
Щях да падна от стола честно като видях това :063:
Играта се играе лесно и е разтоварваща.
Полицаите ако бяха по-агресивни щеше да е по-забавно. Така сякаш не искат да те хванат и им се бяга лесно :024: :олелеее

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 21 ное 2008 23:37

marianchev написа:Полицаите ако бяха по-агресивни щеше да е по-забавно. Така сякаш не искат да те хванат и им се бяга лесно :024: :олелеее

Мини 10ти левел и пак ше си говориме дали са агресивни :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”