Колата е Голф 3 1,9 TDI '96
Направи ми впечатление, че като съм цъкнал десен мигач и натисна спирачка мигача започва да мига по-бързо, като пусна спирачката - по-бавно. При ляв мигач си мига с една честота независимо от спирачката. Да се притеснявам ли за нещо или е нормално това?
Промяна в честотана на мигачите - нормално ли е?
- mr24
- Автомобил: Golf 3 TDI 110hp
- Двигател:
Премерих съпротивлението между масата на платката и купето около 10 ома е и на двете платки. Все пак се оказа, че има окис на буксата на дясната. Напръсках го с някакъв спрей за такива работи, изчистих го, но същата работа. Интересното е, че когато двигателят не работи, а е на контакт мигача мига еднакво, не зависи дали ще е натисната спирачка или не. Когато двигателя работи си променя честотата 
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
Колега 10 Ома е много голямо съпротивление . Ако е така крушките ще светят като фас . Виж дали като дадеш сондите от мултицета на късо ще покаже около 1 Ом (+/-1 Ом) . Масата трябва да я мериш при свалени всички крушки , иначе те провеждат през масата на другия стоп - спирачки , габарит , задни са с общо захранване а мигача с предните (за всички изброени имам предвид самите крушки). Дано си ме разбрал каква ми е идеята .
Успех
Успех
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Запали колата, хвани някой да натиска спирачката и виж дали мига изобщо крушката на мигача. Учестеното мигане се получава, когато релето на мигачите не се натоварва -> съпротивлението е много голямо. Виж как е и не като натискаш спирачката, а като включиш на задна да ти светнат светлините за задната. Като цяло и аз мисля, че масата ти някъде ти прави пичи масали 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”