добре, че съм с 4 нови гуми.
BeckoTDI написа:Колеги моля ви карайте по-плавно, бъдете по-търпеливи и внимателно! ...
Andonov написа:borro написа:Пролича си кои са некадърниците...
Днес на Вакарел беше ад. Тирове с летни гуми бяха дали фира,
Смех...
Камионите никога не са имали и няма да имат летни или зимни гуми.
Не пишете като някой хора от пресата,които хич си нямат понятие.
При камионите има 2 вида гуми:
Права шарка - слага се на предни гуми, бугета и ремаркета.
Диферинциална шарка - само на задвижващия мост.
п.с. и автобусите
vw_derby написа:Аз ще ви кажа да карате бавно, щото насекаде в София е е***и и поледицата(особенно на мостовете).Както всяка година и тази не пропуснахме ВСИЧКИ ДА СМЕ ИЗНЕНАДАНИ ОТ СНЕГА![]()
![]()
Kingpin написа:Dan4ote написа:daniel_gpower написа:И какво чудо го чака? Май не познавате закона в него пише максимален размер на грайфера а не зимни или летни гуми. моли се този койтоте удари да не е по-курназ от теб
Ще изяде щангата....
Аз много добре познавам закона, но ми е писнало от майсторчета, който порадни не знам какви причини не могат да купят едни гуми. Това, че закона не те задължава да си със зимни гуми, не значи, че не трябва да е така.
Интересно ми е ти като си със зимни гуми и недай си Боже се натресеш на някой ше си самоизядеш ли щангата?
RAZVRATNIKA написа:vw_derby написа:Аз ще ви кажа да карате бавно, щото насекаде в София е е***и и поледицата(особенно на мостовете).Както всяка година и тази не пропуснахме ВСИЧКИ ДА СМЕ ИЗНЕНАДАНИ ОТ СНЕГА![]()
![]()
Е добре де защо да сме изненадани като по новините преди 1 седмица казаха 4е събота и неделя се о4акват снеговалежи?
vw_derby написа:RAZVRATNIKA написа:vw_derby написа:Аз ще ви кажа да карате бавно, щото насекаде в София е е***и и поледицата(особенно на мостовете).Както всяка година и тази не пропуснахме ВСИЧКИ ДА СМЕ ИЗНЕНАДАНИ ОТ СНЕГА![]()
![]()
Е добре де защо да сме изненадани като по новините преди 1 седмица казаха 4е събота и неделя се о4акват снеговалежи?
те казаха,но никои отново не си мръдна пръста.70-80% от колите са с летни гуми,почистване на улиците ??? -НЯМА.
Лошото е че утре в новините пак ще казват колко катастрофи са станали,а те ще са много за съжаление, колко хора са се потришили от падания в поледиците и т.н.
Dan4ote написа:Kingpin написа:Dan4ote написа:daniel_gpower написа:И какво чудо го чака? Май не познавате закона в него пише максимален размер на грайфера а не зимни или летни гуми. моли се този койтоте удари да не е по-курназ от теб
Ще изяде щангата....
Аз много добре познавам закона, но ми е писнало от майсторчета, който порадни не знам какви причини не могат да купят едни гуми. Това, че закона не те задължава да си със зимни гуми, не значи, че не трябва да е така.
Интересно ми е ти като си със зимни гуми и недай си Боже се натресеш на някой ше си самоизядеш ли щангата?
Не, защото колкото и нескромно да звучи, това е невъзможно да се случи при мен. Катастрофа - да, но да изсиля накой отзадАбсолютно винаги съм мега нащрек и спазвам голяма дистанция в такива условия.
Това което исках да кажа, е че ако някой ме удари ще ми е тъпо, но ще го преживея. Каквато и да е ситуацията. Ако някой не си е сложил зимни гуми и ме нацели ще го преживея, но ще побеснея. Не може ЕЛЕМЕНТАРНИ мерки за сигурността да не се предприемат. Ти си троши главата, но не и на другите.
А ти като си със летни гуми, ще ми кажеш ли защо в снега караш така?
Ако мислиш да отговаряш, дай на лични
Kingpin написа:Не знам за тебе, ама аз от 4 години не съм слагал зимни гуми на колите си
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: zueka1 и 31 госта