губи ми се антифриэ
- st vento
- Автомобил:
- Двигател:
губи ми се антифриэ
губи ми се антифриэ на вэнтото смэних скоро гарнитура и нама тэчовэ никадэ 

- beseech
- VW експерт
- Автомобил: Subaru
- Двигател: H6
- Контакти:
виж си и под радиатора да не тъи половин година ми се губише антифриз доиде лятото наблъсках го с вода гледаи гледаи щях да сменям и аз гарнитура но... сфалям бронята да си я чагъркам и кво гледам цак една капка вода погледнах радиатора отдоло тои туи цак 120 лева нов радиатор вече 6 месеца антифриз не е мръднал 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
addictedto написа:И аз имам проблем с антифриза на Бора. Намалява доста драстично, въпроса ми е от къде мога да си намеря оригинална нова капачка за съда и колко струва. Ако ми се наложи да сменям радиатор, него откъде мога да го намеря и също на каква цена (в София). Предварително благодаря за мненията ви.
колега, капачката не мисля, че е решаваща .. иначе за радиатора (щото го смених в събота и обиколих почти навсякъде) във Порше БГ (ФВпредставител) ми искаха 450 лв

-
- Автомобил:
- Двигател:
blondeskiller, оправи ли ти се проблема след смяната на радиатора? И откъде в София си закупи твоя. Някой може да ми препоръча добър сервиз където да ми погледнат охладителната система? Защото колкото повече чета различни форуми, достигам до извода, че причината за един такъв теч може да е всякаква и много трудно се диагностицира.
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Причини за загуба на антифриз бол.....
Най-добре сам да си направиш диагностиката от где губи
ако има външен теч трябва да погледнеш дали има омазняване или петна под колата, трябва да е студена и да е седяла на едно място повече от ден. В 99% от случаите е външен теч. Ако вади бял пушек от аспуха значи проблеми с блок, гарнитура или глава.
Най-добре сам да си направиш диагностиката от где губи

- GolfGtI115
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имах проблем с течове на антифриз.има 2 маркуча които минават през испарителя на газовата за да я охлаждат.бяха се нацепили
днес ги смених и да видим дали ще се губи сега.амм като ги сменях се изля около 200-300мл по пода пречи ли му тази загуба?после налях около литър антифриз и му долях водица но не мърда нивото??? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте отново. Хванах гадния теч, сега остава да разбера само коя част е за смяна. Купих си чисто нова капачка, оригинална, но това не помогна. Спрях колата една вечер на чисто място. Следващата сутрин погледнах под нея, беше чисто, не беше капало. Но когато запалих колата, мръднах няколко метра назад и погледнах, беше се заформила малка локвичка. Тоест моят извод е, че при самото палене на колата изтича този антифриз отнякъде. Имате ли някакви идеи какво може да е причината?
Мерси.
Мерси.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Re: губи ми се антифриэ
Колеги, и на мойта BORA 1.9 TDI се губи антифриза за около 500км 1.5 л. Иначе няма налягане в маркучите.Няма и бял пушек. Преди 15 дена сменях радиатор на парното и смениха антифриза. Възможноли е да се обезвъздушава все още вече съм минал 1000км. Не можах да видя външен теч. Някой има ли наблюдения върху термостата моя до сега (1500км) не съм го "хванал" отворен долния маркуч на радиатора е вечно студен,а температурата е нормална (90градуса) пробвал съм всякакви трасета "ръчка" нагоре надолу стрелката винаги стои на 90.Много ми е интересно как "майстора" е накарал термостата да се отвори напълно за да влезе новия антифриз в радиатора. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”