Заваля вече.....сняг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Insect написа:BastunSelski написа:Щом колата ти е под г*за не става ли с една кофа с топла вода и лекичко с гъбката...
сакън.... не искаш да знаеш какво става после!
аз възнамерявам да чистя тази зима с ония гумените дето свалят водата по автомивките... колкото свали - свали
Аз я изчистих от снега с едно парче стиропор (това имах под ръка) и резултата ме удиви, чисти перфектно и няма шанс да ми надере боята
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:jetttlii написа:Аз я изчистих от снега с едно парче стиропор (това имах под ръка) и резултата ме удиви, чисти перфектно и няма шанс да ми надере боята
Стиропора не, но когато мине през евентуални песъчинки, които са попаднали върху колата от опесъчените пътища, познай какво става
прав си, но като не натискаш и не стържеш мисля, че шанса да надереш боята не е голям. Трябва все пак да се махне снега с нещо, този сняг както беше мокър точно с три движения го нямаше, а хората около мен се мъчеха я с метла, я със стъргалката за стъкла
- Letajanta
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Събота сутрин пътувах за Пловдив 10.00 бях в порщето да видя на живо 6 цата на голфа и да си купя стелки за джетка .10.30 тръгвам и ето ти ВЕСЕЛБА още при вакарел тировете пълзяха и всички карат като за уволнение . Леко за зиг заг между тировете (още леко пълзяха не бяха закъсали) и на всеки 100 метра некой от бегачите от преди 10 минуте се бяха наметали в канавките , и тези с пътните помощи ги чакаха като рибари . И накрая от Порше София до пловдив 3 часа и половина с една почивка . Днес на връщане съхо и пей сърце 2 часа и 45 минути Пловдив Враца .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”