Заваля вече.....сняг

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Нед 23 ное 2008 14:50

Снощи се опитах да изчистя снега от колата ама... Лед направо,сутринта с малко по голям успех,но пак не става трябва да стържа по боята за да се махне :roll: Май ще трябва да я преместя някъде на слънце...
Изображение

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 23 ное 2008 15:09

Така със стържене и метене с метла си съсипах веднъж новата боя, затова пребоядисвах отново. Сега вече никакво метене - изчистване отгоре отгоре с ръка и това е :roll:

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Нед 23 ное 2008 15:55

Щом колата ти е под г*за не става ли с една кофа с топла вода и лекичко с гъбката...

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Нед 23 ное 2008 16:11

BastunSelski написа:Щом колата ти е под г*за не става ли с една кофа с топла вода и лекичко с гъбката...

сакън.... не искаш да знаеш какво става после!

аз възнамерявам да чистя тази зима с ония гумените дето свалят водата по автомивките... колкото свали - свали :wink:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 23 ное 2008 16:19

RAZVRATNIKA написа:
Калоян Кирилов написа:Вчера сняг прехфвърляше в Стара Загора днеска безоблачно и слънчево! :D

Колега къде го виде тоя сняг? :shock Иначе сутринта в 9:30 беше 1 градус.

Ами следобед когато валя дъжд имаше и примеси на сняг, едни големи парцали падаха.

Потребителски аватар
lucky7o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lucky7o » Нед 23 ное 2008 16:40

Stefan написа:Така със стържене и метене с метла си съсипах веднъж новата боя, затова пребоядисвах отново. Сега вече никакво метене - изчистване отгоре отгоре с ръка и това е :roll:

И аз за това я зарезах :twisted: Ще чакам да се разтопи...Лятото :lol:

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Нед 23 ное 2008 17:34

Може ли снимка колеги да видя как е състоянието на пътищата и има ли още останал сняг

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 23 ное 2008 17:44

beuchat написа:Може ли снимка колеги да видя как е състоянието на пътищата и има ли още останал сняг

Споко колега свърши със снега за този път,няма пътища където да не може да минеш освен ако си със сликовете :lol:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 23 ное 2008 18:00

Insect написа:
BastunSelski написа:Щом колата ти е под г*за не става ли с една кофа с топла вода и лекичко с гъбката...

сакън.... не искаш да знаеш какво става после!

аз възнамерявам да чистя тази зима с ония гумените дето свалят водата по автомивките... колкото свали - свали :wink:

Аз я изчистих от снега с едно парче стиропор (това имах под ръка) и резултата ме удиви, чисти перфектно и няма шанс да ми надере боята :twisted:

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Нед 23 ное 2008 18:04

Stivi написа:
beuchat написа:Може ли снимка колеги да видя как е състоянието на пътищата и има ли още останал сняг

Споко колега свърши със снега за този път,няма пътища където да не може да минеш освен ако си със сликовете :lol:

не колга просто ми е интересно как е положението

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 23 ное 2008 18:23

jetttlii написа:Аз я изчистих от снега с едно парче стиропор (това имах под ръка) и резултата ме удиви, чисти перфектно и няма шанс да ми надере боята :twisted:

Стиропора не, но когато мине през евентуални песъчинки, които са попаднали върху колата от опесъчените пътища, познай какво става :arrow:

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Нед 23 ное 2008 18:28

Каде го тоя сняг бе хора, тук във Видин и помен няма, днес даже беше доста слънчево, макар да поддухваше :roll:

Потребителски аватар
pitbula90
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pitbula90 » Нед 23 ное 2008 18:29

В Елхово и Ямбол за мое съжаление няма сняг.С голямо нетърпение го чаках,но валя само дъжд!

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 23 ное 2008 18:35

Stefan написа:
jetttlii написа:Аз я изчистих от снега с едно парче стиропор (това имах под ръка) и резултата ме удиви, чисти перфектно и няма шанс да ми надере боята :twisted:

Стиропора не, но когато мине през евентуални песъчинки, които са попаднали върху колата от опесъчените пътища, познай какво става :arrow:

прав си, но като не натискаш и не стържеш мисля, че шанса да надереш боята не е голям. Трябва все пак да се махне снега с нещо, този сняг както беше мокър точно с три движения го нямаше, а хората около мен се мъчеха я с метла, я със стъргалката за стъкла :twisted:

Потребителски аватар
Letajanta
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Letajanta » Нед 23 ное 2008 18:48

Събота сутрин пътувах за Пловдив 10.00 бях в порщето да видя на живо 6 цата на голфа и да си купя стелки за джетка .10.30 тръгвам и ето ти ВЕСЕЛБА още при вакарел тировете пълзяха и всички карат като за уволнение . Леко за зиг заг между тировете (още леко пълзяха не бяха закъсали) и на всеки 100 метра некой от бегачите от преди 10 минуте се бяха наметали в канавките , и тези с пътните помощи ги чакаха като рибари . И накрая от Порше София до пловдив 3 часа и половина с една почивка . Днес на връщане съхо и пей сърце 2 часа и 45 минути Пловдив Враца .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”