Незнам дали темата е за тук,но имам едно питане.Някой има ли представа тези гуми Нокиан Хакапелита-4, дали са с шипове или не.Разрових всички възможни сайтове където излизат в гуглето,но нищо за тези гуми.
http://www.diana-ltd.com/NOKIAN-leki.html
Ето линка на Диана там ги гледах,но и там никаква информация.
mod edit: dobrin
Въпрос относно гуми Нокиан Хакапелита-4
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:Това го знам,че са забранени.Звънях в събота 300-та пъти.но без резултат,никой не вдига.Утре пак ще званя.Много ще ме яд ако са с шипове.
Аз ходих в тази на изхода на София по посока Богоров и бяха много любезни,намират ти размера по каталог ако не си го знаеш съответно алтернативните такива и ти вади списък с всички предлагани налични гуми-зимни или летни,ползва се безплатен монтаж при закупуване само плащаш тежести,във фирмата в която работя внасяме Континентал,Семперит,Барум,но в Дияната има доста по евтини гуми и качествени като Гиславед и Клебер/зимни/.
- baks
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз живея във Финландия и в нашия град се произвеждат тези гуми Нокиан Хакапелита-4 са с шипове както и Нокиан Хакапелита-2, но тук шиповете са позволени и препоръчителни. Аз карам с Нокиан Хакапелита-4 със шипове и съм много доволен на сняг и лед върви и спира като на сухо. Но в БГ са забранени шипове.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
baks написа:колега аз живея във Финландия и в нашия град се произвеждат тези гуми Нокиан Хакапелита-4 са с шипове както и Нокиан Хакапелита-2, но тук шиповете са позволени и препоръчителни. Аз карам с Нокиан Хакапелита-4 със шипове и съм много доволен на сняг и лед върви и спира като на сухо. Но в БГ са забранени шипове.
Е точно от това се опасявах.За жалост ще се ориентирам към други от тази марка.Колега би ли ми препоръчал?От тези които ги има в линка,кои са за предпочитане?
http://www.diana-ltd.com/NOKIAN-leki.html
Много ще съм ти благодарен.
- baks
- Автомобил:
- Двигател:
Значи фирмата произвежда гуми за целия свят, сигурно модела съществува и без шипове за извън Финландия провери за по сигурно. Но във финландия без шипове няма каране. Тук специално Нокиан Хакапелита-2 и 4 са по евтините варианти на марката и са най-масово използваните гуми тук. За другите незнам нямам впечаления.
Но марката е супер тука условията са от октомври до края на май зимни. И почти всички карат с Нокиан.
Но марката е супер тука условията са от октомври до края на май зимни. И почти всички карат с Нокиан.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
baks написа:Значи фирмата произвежда гуми за целия свят, сигурно модела съществува и без шипове за извън Финландия провери за по сигурно. Но във финландия без шипове няма каране. Тук специално Нокиан Хакапелита-2 и 4 са по евтините варианти на марката и са най-масово използваните гуми тук. За другите незнам нямам впечаления.
Ще умра от яд,надявам се да има и без шипове,щото се влюбих в тея гуми.Много обичам гуми точно с такава шарка,силно изразени улеи и много подчертана посока.
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rosen79 написа:Тези гуми си ги харесах в момента,в който ги видях и ако са с шипове ще се гръмна.Чувал съм,че нокиан са едни от най-добрите гуми за зимата,и че на сняг намат мърдане,и за това искам такива.И то точно тези,но ако са с шипове ще се принудя да си търся други.
Nokian WRG2 е моделът за теб без шипове. Беше взел някаква награда миналата година и наистина Нокиана са най - добри. Вече го чувам от сумати хора. Иначе имам летни Нокиан и мога да кажа, че тия гуми са незаменими във всички критерии

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”