тази зима обаче май трябва да свалям бронята
Спортното окачване и коловозите?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bordiur написа:emohrisstov написа:И аз съм така колега, няма страшно.. Няма начин ниски са кво да се прави, дето се казва "Риска на професията". Много внимавам, когато минавам по коловози. Изобщо гледам да ги избягвам, вече съм измислил перфектния маршрут на каране, по който (по мои изчисления) колкото и да вали ще бъде почистено
. Опира тук таме, но няма начин
. Мисля тези дни и аз да сваля ножа отпред. Трудно ли се сваля бай дъ уей
.
Много лесно, хващаш с 2 ръце и дърпаш. Първо единия после другия. Първо махни леда, че пречи.
нещо винтчета има ли
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
emohrisstov написа:Bordiur написа:emohrisstov написа:И аз съм така колега, няма страшно.. Няма начин ниски са кво да се прави, дето се казва "Риска на професията". Много внимавам, когато минавам по коловози. Изобщо гледам да ги избягвам, вече съм измислил перфектния маршрут на каране, по който (по мои изчисления) колкото и да вали ще бъде почистено
. Опира тук таме, но няма начин
. Мисля тези дни и аз да сваля ножа отпред. Трудно ли се сваля бай дъ уей
.
Много лесно, хващаш с 2 ръце и дърпаш. Първо единия после другия. Първо махни леда, че пречи.
нещо винтчета има ли
Моята тояга често си сваля ножа, ама само по средата и просто увисва. Отстрани всеки нож си е хванат с рапидки към едни други пластмаси, нещо като калобрани се явяват... Не знам дали допълнително са захващани или са си фабрично с рапидките
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Re: Спортното окачване и коловозите?
Bordiur написа:.
Още когато я взех, като задрах 2-3 спящи полицая, си мислех да я дигна малко, но после почна да ми харесва да е ниска и засега окачването не се пипа.
Колега нали знаеш, "Китки и фитки не може на едно място!" Не може да искаш хем да не задира хем да е ниска.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:моя съм го хванал много брутално за бронятаминалата зима не падна а сурнеше къде ли не
тази зима обаче май трябва да свалям бронятадали могат да ми направят проблем че карам без
мдаааа... и моя беше хванат така и на едно скокче падна с бронята
Оригинален нож, със здрави щипки това е! Като е елъстичен се откача и това е !!.... всичко друго е бозааааааа
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Ако е регулируемо го вдигни малко ,ако имаш резервен оригинален комплект сложи него. Много внимавай ако останеш с това окачване ,че зимата на едно обикновенно окачване(Пежо 405 ,но доста ниско) пода се беше подул целия от лед и беше станало на гърбици
ПП: Абе ти не може да се скриеш от зоркото ми око... И в Козлодуй те виждам често и в Оряхово когато си
Поздрави 
ПП: Абе ти не може да се скриеш от зоркото ми око... И в Козлодуй те виждам често и в Оряхово когато си
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Вчера си оставих ножа на бордюра пред блока, свикнал съм гумата да опира в него, а ножа да минава на 0,1мм отгоре
Обаче този път кой да се сети, че отгоре има снего-лед
Та сега си го прибрах в мазето и ще чака пролетта, въпреки че по коловозите съм нямал проблеми.. то стигне ли се до задиране на ножа, значи коловоза е толкова голям, че дъното на колата непрекъснато ще опира, а на мен ми се свиди и си понасям последствията от това да е ниска - просто си подбирам почистен път или не се кара 
Обаче този път кой да се сети, че отгоре има снего-лед - Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Спортните окачвания са за спортни коли,спортните коли за подходящи пътища,подходящите пътища са в нормалните държави.На кой още нещо не му е ясно?При условие че всяка зима проблемите са все същите и сте наясно с това когато сваляте колите надолу към земята,защо тогава се оплаквате?
Може би държавата е виновна за това че няма платно за рацери и ...."по различни коли от обикновенните ":lol:
Може би държавата е виновна за това че няма платно за рацери и ...."по различни коли от обикновенните ":lol:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”