тази зима обаче май трябва да свалям бронята

Bordiur написа:emohrisstov написа:И аз съм така колега, няма страшно.. Няма начин ниски са кво да се прави, дето се казва "Риска на професията". Много внимавам, когато минавам по коловози. Изобщо гледам да ги избягвам, вече съм измислил перфектния маршрут на каране, по който (по мои изчисления) колкото и да вали ще бъде почистено
. Опира тук таме, но няма начин
. Мисля тези дни и аз да сваля ножа отпред. Трудно ли се сваля бай дъ уей
.
Много лесно, хващаш с 2 ръце и дърпаш. Първо единия после другия. Първо махни леда, че пречи.
emohrisstov написа:Bordiur написа:emohrisstov написа:И аз съм така колега, няма страшно.. Няма начин ниски са кво да се прави, дето се казва "Риска на професията". Много внимавам, когато минавам по коловози. Изобщо гледам да ги избягвам, вече съм измислил перфектния маршрут на каране, по който (по мои изчисления) колкото и да вали ще бъде почистено
. Опира тук таме, но няма начин
. Мисля тези дни и аз да сваля ножа отпред. Трудно ли се сваля бай дъ уей
.
Много лесно, хващаш с 2 ръце и дърпаш. Първо единия после другия. Първо махни леда, че пречи.
нещо винтчета има ли
Bordiur написа:.
Още когато я взех, като задрах 2-3 спящи полицая, си мислех да я дигна малко, но после почна да ми харесва да е ниска и засега окачването не се пипа.
Smoke написа:моя съм го хванал много брутално за бронятаминалата зима не падна а сурнеше къде ли не
тази зима обаче май трябва да свалям бронятадали могат да ми направят проблем че карам без
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: alpinab и 28 госта