Безумието наречено CISCO!!!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 26 ное 2008 15:39

kickd0wn написа:Значи не е така, не си ме разбрал правилно. Аз не говоря за удачен софтуер, а за това как някой дава изключително гневни съвети ДА НЕ се купува хардуер от един от най-големите производители на мрежово оборудване заради собствената си некомпетентност да покара някаква платка върху операционна система на възрастта на третокласник.

Тук няма как да не се съглася с колегата... mhihi
Мда, ЦИЦКО са си йезуити от край време.
И техниката им не е за аматьори...

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 26 ное 2008 15:53

ChimeyJimmey написа:
kickd0wn написа:Значи не е така, не си ме разбрал правилно. Аз не говоря за удачен софтуер, а за това как някой дава изключително гневни съвети ДА НЕ се купува хардуер от един от най-големите производители на мрежово оборудване заради собствената си некомпетентност да покара някаква платка върху операционна система на възрастта на третокласник.

а бе хора четете малко
човека има нужда от това wlesscmgr-en-20071004153331, примерно
баси философите

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 26 ное 2008 15:55

Gal написа:
ChimeyJimmey написа:

а бе хора четете малко
баси философите

И ти чети малко, че човека също е казал: "НИКОГА не си купувайте хардваре от тая фирма. ", което дори и в момент на афект е доста несериозно изказване.

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 26 ное 2008 16:02

kickd0wn написа:
Gal написа:
ChimeyJimmey написа:

а бе хора четете малко
баси философите

И ти чети малко, че човека също е казал: "НИКОГА не си купувайте хардваре от тая фирма. ", което дори и в момент на афект е доста несериозно изказване.

темата си е негова, ако сметнат за необходимо властимащите ще модерират, заключват, трият...или квото им се прави
не виждам защо трябва да омазвате всичко
ако толкова много разбирахте от Cisco да му бяхте помогнали вече :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 26 ное 2008 16:05

аре нема нужда от защитници на Сиско
който може да помага, който не да не люпи семки в темата
ААЩ

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 26 ное 2008 16:07

kickd0wn написа: ..."НИКОГА не си купувайте хардваре от тая фирма. ", което дори и в момен на афект е доста несериозно изказване...

Не се хващай за думата и буквата. А като не можеш да помогнеш поне недей пречи с излишен спам в темата. Айде здраве да е

Чакам колегата да каже за чипа и производителя и тн...

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 26 ное 2008 16:21

Мога да помогна и се опитах да го направя като казах, че трябва друга ОС да се инсталира. При това автора каза какви са характеристиките на пс-то и те са напълно достатъчни за преинсталация. Това е най-логичното решение. Може би и затова доста хора преди мен са го посочили.

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 26 ное 2008 16:25

Целта на занятието не е да убедим колегата да си преинсталира машината с друга ОС, а да подкараме платката на 98-ца. Щом има драйвер по неговите думи и той работи, няма начин да няма и софтуер за 98-ца. Нека каже какъв е чипа и ще поровим...

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 26 ное 2008 16:28

kickd0wn написа:Мога да помогна и се опитах да го направя като казах, че трябва друга ОС да се инсталира. При това автора каза какви са характеристиките на пс-то и те са напълно достатъчни за преинсталация. Това е най-логичното решение. Може би и затова доста хора преди мен са го посочили.

а стига с тая ОС бре
ми ако иска да сложи Линукс, или Юникс, Соларис, некво БСД или квото се сетиш...кво ше кажеш?
не е ли по-лесно да сложи Wireless LAN Client Manager
и да не даваш акъл повече? :lol:

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 26 ное 2008 16:38

Gal написа:
kickd0wn написа:Мога да помогна и се опитах да го направя като казах, че трябва друга ОС да се инсталира. При това автора каза какви са характеристиките на пс-то и те са напълно достатъчни за преинсталация. Това е най-логичното решение. Може би и затова доста хора преди мен са го посочили.

а стига с тая ОС бре
ми ако иска да сложи Линукс, или Юникс, Соларис, некво БСД или квото се сетиш...кво ше кажеш?

Unix и Solaris отново архитектурата ще бъде проблем да се сложи. Под linux всичко ще тръгне, но пък ядро ще трябва да се прави. Интересно като тръгне тая мрежа под 98 какъв браузър ще се ползва след това.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 26 ное 2008 16:39

Мерси на Gal за помощта.
Адвокате: ключ.
Оказа се, че МОЖЕЛО да се подкара на 98. И за да има мир, ЩЕ Я ПОДКАРАМ на 98 и после ше си сменя ОС_а, ако колегата ше се успокои.

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Сря 26 ное 2008 17:06

kickd0wn написа:
Gal написа:

а стига с тая ОС бре

Unix и Solaris отново архитектурата ще бъде проблем да се сложи. Под linux всичко ще тръгне, но пък ядро ще трябва да се прави. Интересно като тръгне тая мрежа под 98 какъв браузър ще се ползва след това.

айде сега и архитектурата
че какъв не
Опера, Мозила, Нетскейп...стига ли? :lol:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 26 ное 2008 17:08

scuba написа:Мерси на Gal за помощта.
Адвокате: ключ.
Оказа се, че МОЖЕЛО да се подкара на 98. И за да има мир, ЩЕ Я ПОДКАРАМ на 98 и после ше си сменя ОС_а, ако колегата ше се успокои.

арееее клююч

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”