BastunSelski написа:Печката като е 2008 година не трябва ли да се ходи в официалния сервиз да се сменят гумите?
Не!
filipov написа:Аз също ни им платих!
Застрахователя иска протокол свободен текст да се направи м/у мен и сервиза. Сега ще ходя да видя дали ще искат да напишем някой ред или ще си вадя парите от джоба. Ако се направи протокола и те си признаят, че е станало поради тяхна вина ще ми изплатят щетите, ако ли не... кофти за мен.
filipov написа:Ходих и се разправях току що с управителя и написахме един протокол за нанесена щета вследствие на монтаж/демонтаж. Утре или в понеделник ще ходя при застрахователа да видим какво ще стане.
MITKO_DVD написа:Колега сори за спама и за случката ма за толкова пари толкова,при нас-работим с машини последен вик на техниката и до колкото разбрах от Холигана незимаме много ма за бус/джип цената е около 80 лв. с тежестите а за по малки-миниванчета със 17-ки излиза към 70лв.Така че сам си вади закл'чение колега
![]()
П.С. Стефчоооо много евтино бре 10лв. за 4 гуми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,те в МОнтана преди 2 години за да отвият и завият 4х4 гайки ми зеха 7лв.
zaro написа:MITKO_DVD написа:Колега сори за спама и за случката ма за толкова пари толкова,при нас-работим с машини последен вик на техниката и до колкото разбрах от Холигана незимаме много ма за бус/джип цената е около 80 лв. с тежестите а за по малки-миниванчета със 17-ки излиза към 70лв.Така че сам си вади закл'чение колега
![]()
П.С. Стефчоооо много евтино бре 10лв. за 4 гуми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ай стига с тая логика.
Намери най-скъпото място и не се оплаквай. Другия път дай повече пари и така.
Аз сега ще тръгнма да обикалям да питам по колко взимат и накрая на най-скъпото место за да съм сигурен.
Някой като се захване с нещо трябва да знае какво прави.
MITKO_DVD написа:П.С. Стефчоооо много евтино бре 10лв. за 4 гуми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Burner_inc и 34 госта