Бастисаха ми джантите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 27 ное 2008 16:00

BastunSelski написа:Печката като е 2008 година не трябва ли да се ходи в официалния сервиз да се сменят гумите?

Не!

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Чет 27 ное 2008 16:09

Могли са да го избегнат, но не им се е занимавало. Аз лично щях да направя голям проблем. Касова бележка взе ли? Спокойно можеш да си го заведеш и като щета.

ПС коя е гумаджийницата? Поне други да не ходят там

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Чет 27 ное 2008 16:10

Аз също ни им платих!
Застрахователя иска протокол свободен текст да се направи м/у мен и сервиза. Сега ще ходя да видя дали ще искат да напишем някой ред или ще си вадя парите от джоба. Ако се направи протокола и те си признаят, че е станало поради тяхна вина ще ми изплатят щетите, ако ли не... кофти за мен.

novia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот novia » Чет 27 ное 2008 16:15

Пич много гадно :evil: батисали са джантите ти дано ги оправиш как ме е яд на такива :evil: искат пари а гледай какво правят :evil:

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Чет 27 ное 2008 16:26

filipov написа:Аз също ни им платих!
Застрахователя иска протокол свободен текст да се направи м/у мен и сервиза. Сега ще ходя да видя дали ще искат да напишем някой ред или ще си вадя парите от джоба. Ако се направи протокола и те си признаят, че е станало поради тяхна вина ще ми изплатят щетите, ако ли не... кофти за мен.

Ако те ти дадат протокол, застрахователя ше си заведе регресен иск към тях предполагам. Не ми се вярва да ти дадат протокол, но документ за "услугата" би трябвало да свърши работа.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Чет 27 ное 2008 16:59

Гадно.
:shock

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 27 ное 2008 17:00

connor cane написа:Гадно.
:shock

Ъхъ... :?

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 27 ное 2008 17:13

Колега сори за спама и за случката ма за толкова пари толкова,при нас-работим с машини последен вик на техниката и до колкото разбрах от Холигана незимаме много ма за бус/джип цената е около 80 лв. с тежестите а за по малки-миниванчета със 17-ки излиза към 70лв. :wink: Така че сам си вади закл'чение колега 8)

П.С. Стефчоооо много евтино бре 10лв. за 4 гуми :shock :shock :shock :shock :shock :shock ,те в МОнтана преди 2 години за да отвият и завият 4х4 гайки ми зеха 7лв. 8)

Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот filipov » Чет 27 ное 2008 17:43

Ходих и се разправях току що с управителя и написахме един протокол за нанесена щета вследствие на монтаж/демонтаж. Утре или в понеделник ще ходя при застрахователа да видим какво ще стане.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 27 ное 2008 17:59

Stefan написа:Ако завие онова нещо на машината с парцал, това няма да се получи :arrow:
.

:да:

И мойте наблюдения са такива .... Гледам, че така го правят ...

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Чет 27 ное 2008 18:05

filipov написа:Ходих и се разправях току що с управителя и написахме един протокол за нанесена щета вследствие на монтаж/демонтаж. Утре или в понеделник ще ходя при застрахователа да видим какво ще стане.

Дано го признаят колега, защото тоя кат гледам си е оставил ръцете :evil: Ба*ти некъдърните типове са тва - хем вижда, че поврежда джантата хем го мързи да сложи един парцал поне :shock
На твое място там няма да стъпя повече :!:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 27 ное 2008 18:15

MITKO_DVD написа:Колега сори за спама и за случката ма за толкова пари толкова,при нас-работим с машини последен вик на техниката и до колкото разбрах от Холигана незимаме много ма за бус/джип цената е около 80 лв. с тежестите а за по малки-миниванчета със 17-ки излиза към 70лв. :wink: Така че сам си вади закл'чение колега 8)

П.С. Стефчоооо много евтино бре 10лв. за 4 гуми :shock :shock :shock :shock :shock :shock ,те в МОнтана преди 2 години за да отвият и завият 4х4 гайки ми зеха 7лв. 8)

Ай стига с тая логика.
Намери най-скъпото място и не се оплаквай. Другия път дай повече пари и така.
Аз сега ще тръгнма да обикалям да питам по колко взимат и накрая на най-скъпото место за да съм сигурен.
Някой като се захване с нещо трябва да знае какво прави.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 27 ное 2008 18:37

Vizor написа:
zliq_golf83 написа:ISRalien питай него той работи в застрохователна фирма и може да знае

ХААХАХАХХА ЕЙ ЛЕК! ПРАВИ ЗАСТРАХОВКИ НА PHP АХАХАХАХХ
А САНТО Е ТЕСТЕР НА ТЕЛЕФОНИ ХАХАХАХА

Мда, немам нищо общо със застраховките :lol: Виж жената бачка в булинс, ама не е в каско-то.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 27 ное 2008 18:57

zaro написа:
MITKO_DVD написа:Колега сори за спама и за случката ма за толкова пари толкова,при нас-работим с машини последен вик на техниката и до колкото разбрах от Холигана незимаме много ма за бус/джип цената е около 80 лв. с тежестите а за по малки-миниванчета със 17-ки излиза към 70лв. :wink: Така че сам си вади закл'чение колега 8)

Ай стига с тая логика.
Намери най-скъпото място и не се оплаквай. Другия път дай повече пари и така.
Аз сега ще тръгнма да обикалям да питам по колко взимат и накрая на най-скъпото место за да съм сигурен.
Някой като се захване с нещо трябва да знае какво прави.

Може ли да ми обясниш каква е разликата между това да балансираш една 13, 14, 15, 16 или 17 цолова джанта на лека кола (това са най-масово разпространените размери и могат да се балансират от абсолютно всяка сравнително съвременна машина), защото аз невиждам такава? Все едно да ида на автомивка и на онзи с мини купъра да му вземат 5 лв, на мен с Голфа да ми вземат 7лв, пък на ония другия с S-класата 10лв. щото колата му е по-голяма, което звучи много тъпо :? .

Бусове, джипове и камиони са в друга категория.

Преди няколко дни ми сложиха зимните гуми на летите джанти, на сравнително стара машина за 12лв + баланс. Човека беше супер внимателен и след баланса нямах никакви вибрации или забележки по джантите, можеби защото той си е собственика и си пази клиентите. Човешкият фактор си е човешки фактор, независимо от това с каква техника разполага човек.

Последна промяна от morfei1 на Чет 27 ное 2008 19:01, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 27 ное 2008 18:58

MITKO_DVD написа:П.С. Стефчоооо много евтино бре 10лв. за 4 гуми :shock :shock :shock :shock :shock :shock ,те в МОнтана преди 2 години за да отвият и завият 4х4 гайки ми зеха 7лв. 8)

Такава е реалната цена :wink:

Обясни на всички нас тука, как определихте цената от 80лв. за смяна на 4 гуми :roll: Да не би да слягате позлатени тежести :D Искам да те питам - имате ли клиенти, които идват повторно :roll:

Еййй, висок е стандарта на живот в София. Излиза, че трябва да ви продават хляба по 8лв. mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”