ел.проблем
-
Citoject
- Автомобил:
- Двигател:
ел.проблем
Колеги моля ви за мнение....От около месец насам колата пали все по-трудно,а вече отказа и съвсем да пали....Стартера върти като луд,а колата не пали.Вчера тръгваме от Сливен за Варна и не пожела да запали....смених с на баща ми акумулатора и веднага си запали.Той сложи моя на неговата кола и също си запали
Днеска сутринта пак върти стартера и колата не пали с неговия акумулатор,сравнително нов.Мисля че не е от динамото,защото досега проблем беше първият път...а след това си палеше от половин оборот....а сега само върти стартера и нищо...Какво може да е?Ако може да препоръчате някой от Варна да разбира от електроника?Мерси предварително...
-
Citoject
- Автомобил:
- Двигател:
ел.проблем-решено
Така...проблема се реши в кварталния сервиз.Първо мислеха за бобина,майстора ходи до магазина взе една ''назаем'' пробва,не стана.После каза,че е датчик на делкото(температурен може би?),ходи върна се каза,че нов струвал 80лв и затова ми взел цяло делко втора употреба за 70 лв.Така с труда ми излезе 90 лв.Интересно ми е верни ли са тези цени?инъче съм доволен,че проблема се реши.
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
:)
аз го смених за 56лв +10 за труд 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”