Здравейте колеги,
Днес си смених таблото с такова с оборотомер,обаче забелязах следния проблем,ако може да се нарече такъв.
Лампичката на мигачите долу свети слабо постоянно като дам на контакт.Като дам мигач или аварийни си работи нормално,тоест мигачи и аварийни има и си мига и угасва нормално.
Всичко по таблото работи на 100% само това ме озадачава.
Предното табло беше на Мotormeter,новото на VDO.
Притеснява ме че постоянно протича ток там,да не стане някоя беля илида си карам така??Моля кажете предида се е прее..ало нещо.
Лампичката на мигачите долу мъждука постоянно-решено
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Лампичката на мигачите долу мъждука постоянно-решено
Последна промяна от Danny boy на Пон 01 дек 2008 17:12, променено общо 1 път.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен.Имаше прекъсната писта и некой майстор беше си играл да запоява,вземайки маса ли,плюс ли и аз вече незнам през диода за дългите светлини,отделно се получаваше пад на напрежение и уредите лъжеха малко щото и те връзка правеха с единия извод на 28пиновия куплунг барабар с лампичката.Решението беше прекъсване лампата за мигачите и вс е ок.Искаше ми се да я оправя както си знам обаче платката е една найлонова и пистите са запресовани в нея и ..оле майко само да я пипне поялника я топи.Мисля че една лампа за мигачите не е голяма жертва и ако ми залипсва мюмного по-нататък ще я оправя.
Може да заключвате.
Може да заключвате.