Лампичката на мигачите долу мъждука постоянно-решено

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Лампичката на мигачите долу мъждука постоянно-решено

Мнениеот Danny boy » Чет 27 ное 2008 19:28

Здравейте колеги,
Днес си смених таблото с такова с оборотомер,обаче забелязах следния проблем,ако може да се нарече такъв.
Лампичката на мигачите долу свети слабо постоянно като дам на контакт.Като дам мигач или аварийни си работи нормално,тоест мигачи и аварийни има и си мига и угасва нормално.
Всичко по таблото работи на 100% само това ме озадачава.
Предното табло беше на Мotormeter,новото на VDO.
Притеснява ме че постоянно протича ток там,да не стане някоя беля илида си карам така??Моля кажете предида се е прее..ало нещо.

Последна промяна от Danny boy на Пон 01 дек 2008 17:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Petyoffy
Автомобил: Passat B7
Двигател: CBBF 2012

Мнениеот Petyoffy » Пон 01 дек 2008 10:32

Това се получава при смяна на табло, което е с една лампичка за мигачите долу и се замени с такова със стрелки горе. Релето май е постоянно под напрежение и има вероятност да изпуши.

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Пон 01 дек 2008 17:10

Проблема е решен.Имаше прекъсната писта и некой майстор беше си играл да запоява,вземайки маса ли,плюс ли и аз вече незнам през диода за дългите светлини,отделно се получаваше пад на напрежение и уредите лъжеха малко щото и те връзка правеха с единия извод на 28пиновия куплунг барабар с лампичката.Решението беше прекъсване лампата за мигачите и вс е ок.Искаше ми се да я оправя както си знам обаче платката е една найлонова и пистите са запресовани в нея и ..оле майко само да я пипне поялника я топи.Мисля че една лампа за мигачите не е голяма жертва и ако ми залипсва мюмного по-нататък ще я оправя.
Може да заключвате.

Върни се в “Passat”