И съответно ако не е от батерията, какви са вариантите за тоя ключ, ако въобще може да се използва?
Въпрос за ключ
- Deo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за ключ
Възможно ли е колата да не иска да пали, защото в ключа ми няма батерия? Иначе отключва вратата, върти си и в стартера, но ми изписва някакви простотии на италиански
(нещо с имобилайзера мисля)
И съответно ако не е от батерията, какви са вариантите за тоя ключ, ако въобще може да се използва?
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако става въпрос за Голф 5,първо не са много хората които ще се справят и второ за 10-20лв няма да го погледнат дори.Иммобилайзера на 5цата не е толко лесен като при 4ката.Да изгуби паметта си чипа не е възможно по скоро би могъл да се разсинхронизира-в такъв случай първо пробвай с резервния ключ.
П.С. И ако колата е с имобилайзерен проблем пали и веднага гасне-ако в твоя случай не прави така търси проблема другаде.

П.С. И ако колата е с имобилайзерен проблем пали и веднага гасне-ако в твоя случай не прави така търси проблема другаде.
-
ildimi
- Автомобил:
- Двигател:
за да не пускам друга тема - направо се обръщам към Vladko - преди време / няколоко месеца / коментирахме моя резервен ключ - смених му батериите и си изгуби кодовете. От днес същия ключ отново не работи / аз използвах само него/. Въпроса е - възможно ли е да са ми сложили калпави батерии ? Смених ги при най-обикновен ключар. И какви батерии да търся ?
- Deo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мене единия ключ си ми върши работа, ама е много изстрадал (на външен вид
), та исках да си ползвам другия. Иначе въобще не иска да запали, като врътна на контакт мисли малко и после пищи със съобщението.
Мисълта ми беше, дали няма да се получи така, че трябва да вадя нов ключ, че там парите вече са повечко
Мисълта ми беше, дали няма да се получи така, че трябва да вадя нов ключ, че там парите вече са повечко
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”