Опитах с търсачката, но не намери нищо, което да ми помогне.
Веднъж ми се беше случило преди 2-3 месеца - изгасна ми в движение, но с връщане на ключа запали и тръгна. Днес ми изгасна в най-лявата лента на Сливница в прилично голямо задръстване. Със зор стигнах до най-дясно на стартер, където упорито въртях, намествах кабели, пак въртях - нищо. Почти беше пристигнал човека с въжето, когато завъртях и запали.
В сервиза, който посещавам, ми казаха два варианта: бобина + комутатор или горивна помпа. Някъде из форума бях срещал човек, на който му прекъсвал бушона на горивната помпа, та от там имал такива проблеми - утре ще правя проверка на рейката с бушоните.
Други идеи как да разбера къде е проблема? Защото и помпата, и комплекта бобина с комутатор струват доста.
Golf GT 1996 AFT - Изгасна в движение?
-
malechko1981
- Автомобил:
- Двигател:
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
tonto написа:А идеи как вървят втора ръка и дали мога да си намеря читави?
Аз взех за четиредесет и нещо лева,някаква тайванска,вече не помня марката,вече над година се движа с нея.
Търсих оригинални втора ръка - предложиха ми 3 на брой и с трите двигателят не работеше добре...
Не зная какво да те посъветвам.Решавай сам.
- stanimir_st
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
възможно е е имобилаизера да ти прави мизиерий. Аз също карам АФТ (но поло) при мен се получи почти същата изтория. Ако се окаже че не е бубината , отиди ж някои сервиз да ти обучат на ново ключа, но кажи им да ти запишат четирицифрения код , ако се наложи следвашия път по малко парички да те одрусат. Дано да е нещо дребно ....
- Ventci_abf
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”