Също така ВР6 и Г60 са долу горе с еднаква мощност
G60 написа:Аз също се съмнявам в сондата,но все пак искам да си каже мнението и някои по голям специалист и ще е добре да се обоснове а не да се говори на изуст, щото някой така бил чувал от един друг пък тои разбрал това от някой супер тунинг майстор.... Също така ВР6 и Г60 са долу горе с еднаква мощност а и още нещо,бензиновата помпа също е от Г60-то,тази от ВР6-та не може да влезе през отвора на резервоара но пък тази помпа храни мотор с принудително пълнене...
Много моля за сериозни отговори,колегата от предния пост май си почеса пръстите
neon написа:Къде се отплеснахте бе хора!!??? Има сумати други вероятни проблеми а вие- сондата! Стига да е от същия тип и да е читава, ако ще и от Лада Калина да сте я свалили - няма значение! Тя мери състояние на гориво-въздушна смес и чрез показанията си към компютъра (под формата на промяна в подаваното напрежение) я оптимизира. Смятам че си го знаете, ама помислете.... !
G60 написа:..... Също така ВР6 и Г60 са долу горе с еднаква мощност а и още нещо,бензиновата помпа също е от Г60-то,тази от ВР6-та не може да влезе през отвора на резервоара но пък тази помпа храни мотор с принудително пълнене...![]()
G60 написа:Сега няма как да видя номерата на помпите,тази от ВР6 не е в мен в момента а за тази от Г60-то трябва да я извадя от резервоара и да я погледна
Да при мен е абсолютно същия проблем,точно когато трябва да върви най много тя не щеvento 1.8 написа:Колега ако разбереш от какво е пиши..един приятел кара вр6 и има ТОЧНО същия проблем във високите колата изпитава затруднения и се мъчи един вид...ходи на диагностики и не отчета маи никакъв проблем...
..Ще следя развитието на темата с интересдано има развитие
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта