Колко газ Ви харчат колите:
-
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: abf
- Контакти:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ето моите впечатления :
Пасат В3 комби 1.8 моно 90к.с.
По повод модела на газовата :
-ТАП АЕБ (нагласен е на +3 градуса)
-Ламбда контрол АЕБ Воила
-изпарител и т.н. Ловато
-градско с и без клима среден разход 16/100 с доста задръствания - предимно пиковите часове говорим.Сега зимата климата не пали ама е студено и пак 16/100 дава.
-извън с настъпване (по друг начин не я карам) - 12.5 постоянен разход.
след това внесох изменение :
-разкарах ламбда контрола понеже започна да прави сериозни проблеми и да не може да се кара колата на газ (забиваше от време на време по неясна и до днес причина) и минах на кранче ама...добре развито
Резултатите :
-градско - още незнам понеже не съм засякъл ама.....пак около 15-тина някъде.
-извън с постоянна скорост 160 и леки отклонения до към 190-200 (зарди един Голф 2,който неясно как ме изпревари с около 170
) ми даде 12.97 ама под 160 не съм падал за около 300км пробег.
Ако карам с 90 може и да даде 10 ама.....няма да успея да издържа психически
Пасат В3 комби 1.8 моно 90к.с.
По повод модела на газовата :
-ТАП АЕБ (нагласен е на +3 градуса)
-Ламбда контрол АЕБ Воила
-изпарител и т.н. Ловато
-градско с и без клима среден разход 16/100 с доста задръствания - предимно пиковите часове говорим.Сега зимата климата не пали ама е студено и пак 16/100 дава.
-извън с настъпване (по друг начин не я карам) - 12.5 постоянен разход.
след това внесох изменение :
-разкарах ламбда контрола понеже започна да прави сериозни проблеми и да не може да се кара колата на газ (забиваше от време на време по неясна и до днес причина) и минах на кранче ама...добре развито

-градско - още незнам понеже не съм засякъл ама.....пак около 15-тина някъде.
-извън с постоянна скорост 160 и леки отклонения до към 190-200 (зарди един Голф 2,който неясно как ме изпревари с около 170

Ако карам с 90 може и да даде 10 ама.....няма да успея да издържа психически

Днес ме унищожи!С 16 литра газ,само градско минах 125 км
Как може мотор 1.3 да харчи 13/100 газ
Лятно време ми дава 10/100,което пак ми се струва много,но с 3 литра да ми вдигне зимата,като се има предвид,че още не е баш зима
Много харчи тоя пустиняк...Деуто верно,че беше кокошарник ама поне беше икономична

Как може мотор 1.3 да харчи 13/100 газ

Лятно време ми дава 10/100,което пак ми се струва много,но с 3 литра да ми вдигне зимата,като се има предвид,че още не е баш зима

Много харчи тоя пустиняк...Деуто верно,че беше кокошарник ама поне беше икономична

-
- Автомобил:
- Двигател:
При мен е 11 смесено, като градско колата винаги се кара студена макс на 5-6км отсечки, след това истива и пак така. А извънградско най-често се кара по маршрута Стара Загора - Пловдив магистралата, но пък там на моменти достигам 190 - 200 инъче средна скорост 151км/ч според МФА. Мисля, че за такова настъпване си е нормално, а и свещи са за смяна.
Като поскъпне газта ще и свия кранчето

Като поскъпне газта ще и свия кранчето

Върни се в “Автогазови уредби”