Kingpin написа:propparo написа:Kingpin написа:
По принцип в Сливен няма нормални хора, ако не знаете...
Лека му пръст на момчето.
Поясни се,така и така си започнал да спамиш.
Какво да разбирам,че момчето си е виновно защото е от Сливен ли?
Не съм започнал да спамя ни най-малко. Във всички пъти, когато съм бил в Сливен не съм видял нито един нормален човек. Последният път в който бях за две вечери станах свидетел на 2 групови побоя , единия посредата на кръстовище, а другия на самия център до хотел "Сливен", ама не ми се разказва сега. Има го написано някъде из форума.
А ти разбирай каквото си щеш, не пиша специално на теб, а изказвам мнение.
Колеги аз родом съм от Сливен,но съм студент в София от 4г. Живея в студентски град и мога да ви кажа,4е студентски е сбирщина от всякъкви елементи от всевъзможни места.
Отностно твърдението,4е в Сливен не живеят нормални хора съм леко пристрастен,но все пак това ме обижда!!!
Аз ли4но се съмнявам,4е в било то в Пловдив или където и да е другаде няма селски изпълнения и селски тарикати. Преди 3г. в центъра на Пловдив ли4но бях у4астник в масов бой предизвикан от някакъв "пловдивчанин" поради незнайни при4ини!!!
Мом4ето което убиха,познавах лично!!! Мога да кажа само хубави неща за него,но сега ще кажа само По4ивай в мир !!!!
Единственият ми упрек е към хората който са отговорни за това,дано ги накажат подобаващо!!!