В памет на убитият студент от Сливен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 09 дек 2008 18:44

stoqn_g60 написа:
dermeister написа:Какви полицаи намесихте тука...
след като са дошли полицаите момчето още е дишало, а те са го местили и не са предприели никаква помощ,неговите приятели са извикали линейка,която е дошла след 30-40мин. :shock какво да се чудим в българия сме

При някои случаи ,ако преместиш ранения и ако не си квалицифиран..... Това дори и дете ,което е учило поне малко по биология ще ти го каже...

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 09 дек 2008 18:46

Gigabyte написа:
stoqn_g60 написа:
dermeister написа:Какви полицаи намесихте тука...
след като са дошли полицаите момчето още е дишало, а те са го местили и не са предприели никаква помощ,неговите приятели са извикали линейка,която е дошла след 30-40мин. :shock какво да се чудим в българия сме

При някои случаи ,ако преместиш ранения и ако не си квалицифиран..... Това дори и дете ,което е учило поне малко по биология ще ти го каже...
друго имах в предвит, явно не си ме разбрал

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 09 дек 2008 21:18

R.I.P

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 09 дек 2008 21:27

Днес с началника ми ходихме до въпросната дискотека,за да види къде точно е станало.Той е кмета на общината.И случката се развила на 10м от входа на дискотеката,питам аз къде е била охраната?Нали за това са там.Утре по нова ще има цяло предаване за това,дали ще го записват или ще е на живо незнам,но стринта моя шеф и шефа на 7-мо рпу ще са в Нова телевизия.Ако е на живо ще е някъде след 08:00ч.сутринта.
Много жалко за момчето.На 20г да си иде по този начин.Хора пазете се,живеем в опсни времена.Просто нямам думи.
R.I.P

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 09 дек 2008 22:13

днес му видях некролога

искам сега тия тъпи ....... ............. ........... да им дадът доживот
на 20 години да знае че живота му свършва и ще лежи до края на живота си под някой старши затворник....

а за охраната тръгнаха слухове че даже са давали акъл да ритат по-силно

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 09 дек 2008 22:15

DragoGT написа:днес му видях некролога

на 20 години да знае че живота му свършва и ще лежи до края на живота си под някой старши затворник....

За съжаление не сме в нормална държава,че да се случи това.Най много условна с изпитателен срок.На тоя ....... Ставийски кво му направиха?Та и тук ще стане така.Ако ние не се пазим няма кой да ни пази.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Вто 09 дек 2008 22:26

Ами колега ако те нападнат 6-тима как ще се опазиш? :roll:

Ако бяхме нормална държава можеше да е така! Ама нали сме България, оправия няма!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 09 дек 2008 22:31

Калоян Кирилов написа:Ами колега ако те нападнат 6-тима как ще се опазиш? :roll:

Ми колега точно за това избягвам такива места.Или ако ходя никога не съм сам.И мисля,че не е тук мястото да се задават такива въпроси.

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Вто 09 дек 2008 23:36

Kingpin написа:
propparo написа:
Kingpin написа:
По принцип в Сливен няма нормални хора, ако не знаете...

Лека му пръст на момчето.

Поясни се,така и така си започнал да спамиш.
Какво да разбирам,че момчето си е виновно защото е от Сливен ли?

Не съм започнал да спамя ни най-малко. Във всички пъти, когато съм бил в Сливен не съм видял нито един нормален човек. Последният път в който бях за две вечери станах свидетел на 2 групови побоя , единия посредата на кръстовище, а другия на самия център до хотел "Сливен", ама не ми се разказва сега. Има го написано някъде из форума.

А ти разбирай каквото си щеш, не пиша специално на теб, а изказвам мнение.

Колеги аз родом съм от Сливен,но съм студент в София от 4г. Живея в студентски град и мога да ви кажа,4е студентски е сбирщина от всякъкви елементи от всевъзможни места.
Отностно твърдението,4е в Сливен не живеят нормални хора съм леко пристрастен,но все пак това ме обижда!!!
Аз ли4но се съмнявам,4е в било то в Пловдив или където и да е другаде няма селски изпълнения и селски тарикати. Преди 3г. в центъра на Пловдив ли4но бях у4астник в масов бой предизвикан от някакъв "пловдивчанин" поради незнайни при4ини!!!

Мом4ето което убиха,познавах лично!!! Мога да кажа само хубави неща за него,но сега ще кажа само По4ивай в мир !!!!

Единственият ми упрек е към хората който са отговорни за това,дано ги накажат подобаващо!!! :cry:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 09 дек 2008 23:41

Някой адвокат да каже колко е минималната присъда за подобно престъпление! После да потвърди, че срещу пълни самопризнания, престъпника по закон ТРЯБВА да получи по-ниска присъда от минималната!
Ето това е "държавата" в която живеем :x

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 09 дек 2008 23:51

Това може да се случи на всякъде.Дали ще е в София,или в с.Долно Нагорнище е без значение.Въпроса е защо се случва,и защо е цялата тази агресия,която хората показват.Това може да се случи на всеки един от нас.За извършителите трябва най-тежкото наказание,въпреки че няма да го получат.

Потребителски аватар
knight-errant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот knight-errant » Сря 10 дек 2008 9:15

Господа, вече са ни изпреварили.Копирам това, което открих в един друг форум директно.

Тази инициатива касае зверското убийство на 19 годишния Стоян Балтов.От пресата разбрахме за това, че в училището, в което работи неговата майка е предприета кампания "Не на насилието" и решихме с приятели да се присъединим към тях.За целта подготвихме специална пощенска кутия в интернет, където да можем да събираме писма, които в последствие да можем да изпратим на електронния адрес на училището.Разговаряхме с представител на управата на училището по телефона и те приеха радушно присъединяването ни към инициативата "Не на насилието".Бих искала да ви приканя вие също да се присъедините на адрес ne_na_nasilieto@mail.ru или директно на адреса на училището:
xsou_sliven@abv.bg

Ето и сайта им в интернет: Тук

Вчера жителите на гр.Сливен са излезли и са се редили на опашка в този студ по улиците, за да се включат в инициативата.
Приканвам ви от свое име да се включите в тази инициатива по избран от вас начин - има неща, за които се налага Обществото ни да се обедини и да покаже, че неговата позиция e категорична по въпроса с насилието.

Ето информация от пресата за тези, които не знаят за какво е всичко това.

Искрено благодаря на всеки, комуто е станала близка на сърцето нашата инициатива

Аз самият смятам да се присъединя.

Ето и мнението на Мартин Карбовски по случая.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 10 дек 2008 10:06

за момчето R.I.P. ... за останалото Карбовкси е казал всичко по темата, ама като се сетя какво пише на една от сградите в т.нар. студенски град - "Утре Наш Става Светът" и не ми се мисли ...

Потребителски аватар
Dessi
русият голф
Автомобил: VW Golf 2002
Двигател: 1.9 TDI ASZ
Контакти:

Мнениеот Dessi » Сря 10 дек 2008 10:10

scuba написа:
chefito написа:....за такива хора няма лек....

ИМА лек. 7 гр олово.
И да се върне смъртната присъда!!!
Що за ИЗРОД трябва да си да биеш до смърт?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 10 дек 2008 10:14

Нека почива в мир ! :cry:
Тази сутрин гледах репортажа с майка му на живо от Сливен.:(
Горката жена ! Мъката и е голяма .... много ми стана тъжно, много силни думи се казаха, много истина за живота в БГ.
За извършителя само най-лошото .... да бие до смърт за кеф :x :evil: Безумие.... :? В днешни дни да те е страх да излезеш вечер... :?
За такива изроди трябва да се върне смъртната присъда ! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”