Аз този текст го разбирам по следния начин. Мога да прехвърля и изтегля парите си от кредитна или дебитна карта, но мога да прехвърля парите по банкова сметка само в Америка.
Ако е така, защо по дяволите след десет пъти пробване да въведа кредитната си карта VISA, системата им се опитва да ме убеди, че съм въвел неправилно данните ми и че в тяхната база липсва информация за картата ми? Искам да ви кажа, че имам регистрирана Mastercard с която си работя - изпращам пари нормално, но в момента в който реших да получавам, paypal изрично споменаха, че картата трябва да е с логото на VISA, за да мога да получа парите си, въпреки че споменават и за Mastercard, но при въвжедане на данните, не се дава възможност за въвеждане на Mastercard. А таксите които платих за това, че съм получил пари, няма да ги коментирам......... с тях съм готов да се примиря.
Ако някой от вас се е справил с този проблем - с реално получаване на пари, а не стоенето им в някакво виртуално пространство, моля да го сподели.
Спама и оффтопика е крайно нежелателен! ...и без това съм достатъчно изнервен от случката

Благодаря