ISRalien написа:При коректно направени доказателства според мен това е постижимо. Лошото е, че в БГ едно подобно дело ще се точи с години...
Ето как аз го виждам:
Купуваш си кола, пише разход 9 градско. Без допълнителни условия, значи би трябвало като излезеш от магазина и хванеш по софийските задръствания да е толкова. Слагаш камера до главата ти, камера на таблото, насочена срещу уреда, показващ средния разход. Правиш една дължина Люлин->Дружба примерно, през центъра, в пиков час. Показва ти разход 13, камерите снимат през цялото време. Отиваш с всички документи в съда и не би трябвало да има проблем... в някоя бяла страна само че...
Ludia написа:ISRalien написа:При коректно направени доказателства според мен това е постижимо. Лошото е, че в БГ едно подобно дело ще се точи с години...
Ето как аз го виждам:
Купуваш си кола, пише разход 9 градско. Без допълнителни условия, значи би трябвало като излезеш от магазина и хванеш по софийските задръствания да е толкова. Слагаш камера до главата ти, камера на таблото, насочена срещу уреда, показващ средния разход. Правиш една дължина Люлин->Дружба примерно, през центъра, в пиков час. Показва ти разход 13, камерите снимат през цялото време. Отиваш с всички документи в съда и не би трябвало да има проблем... в някоя бяла страна само че...
стига бре как може дсамо глупости да пишеш, незнам![]()
как могат от мерцедес например да знаят в задръстваето на софия колко ще ти гори??? кви камери кви 5 лева. представи си на 1 светофар да седиш 45 мин. за 200м колко бенз ще изгориш? след този светофар на другия седиш 30 мин за 100м. кажи ми ти разхода какъв ще ми е на мен , без да ме познаваш и без да знаеш как карам?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта