Смяна демпферна шайба на коляновия вал
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна демпферна шайба на коляновия вал
Повреди ми се демпферната шайба на коляновиа вал и смятам да сложа италианска на "AKRON MALO" понеже е доста по-евтина около 300лв.Някой ползвал ли е продукти на този производител качеството добро ли е ? Зням сега някой ще кажат оригинална е най-добре но заслужава ли си да дам близо 600лв. за подобна част струва ми се нереално висока цена все пак това е някъква шайба а не сложна автомобилна част.
- stef78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна демпферна шайба на коляновия вал
juli76 написа:Повреди ми се демпферната шайба на коляновиа вал и смятам да сложа италианска на "AKRON MALO" понеже е доста по-евтина около 300лв.Някой ползвал ли е продукти на този производител качеството добро ли е ? Зням сега някой ще кажат оригинална е най-добре но заслужава ли си да дам близо 600лв. за подобна част струва ми се нереално висока цена все пак това е някъква шайба а не сложна автомобилна част.
колега гледам че си от пловдив чувал съм добри отзиви за някакво сервизче до училище Елин Пелин където ги рециклирали за около 100лв ако искаш поразпитай
Досега сигурно си я сменил, ама с тоя бус не вярвам да си возиш задника, мисля, че работиш с него - тук ти е ключът за бараката! Лично мнение - дай 600 лв и вземи качествената.
ти нали си с ограничение на мненията
mod edit: batmilko
когато човек има модул, е ясно, че не може да заобикаля правилата!
mod edit: Pichaga
ти нали си с ограничение на мненията

- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DAHOB написа:Досега сигурно си я сменил, ама с тоя бус не вярвам да си возиш задника, мисля, че работиш с него - тук ти е ключът за бараката! Лично мнение - дай 600 лв и вземи качествената.
ти нали си с ограничение на мненията![]()
![]()
![]()
Отговарям с закъснение смених шайбата с италанска взех е с добра отстъпка за 240лв. за сега нямам никакви грижи вярно рано е да се каже но си мисля че е сполучлива казаха ми че са качествени и не създават проблеми и определено е по-добре от рециклаж или втора употреба.Да изкара поне 100 хил. км. пък след това ще му мислим.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”