Смяна демпферна шайба на коляновия вал
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна демпферна шайба на коляновия вал
Повреди ми се демпферната шайба на коляновиа вал и смятам да сложа италианска на "AKRON MALO" понеже е доста по-евтина около 300лв.Някой ползвал ли е продукти на този производител качеството добро ли е ? Зням сега някой ще кажат оригинална е най-добре но заслужава ли си да дам близо 600лв. за подобна част струва ми се нереално висока цена все пак това е някъква шайба а не сложна автомобилна част.
- stef78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна демпферна шайба на коляновия вал
juli76 написа:Повреди ми се демпферната шайба на коляновиа вал и смятам да сложа италианска на "AKRON MALO" понеже е доста по-евтина около 300лв.Някой ползвал ли е продукти на този производител качеството добро ли е ? Зням сега някой ще кажат оригинална е най-добре но заслужава ли си да дам близо 600лв. за подобна част струва ми се нереално висока цена все пак това е някъква шайба а не сложна автомобилна част.
колега гледам че си от пловдив чувал съм добри отзиви за някакво сервизче до училище Елин Пелин където ги рециклирали за около 100лв ако искаш поразпитай
-
DAHOB
Досега сигурно си я сменил, ама с тоя бус не вярвам да си возиш задника, мисля, че работиш с него - тук ти е ключът за бараката! Лично мнение - дай 600 лв и вземи качествената.
ти нали си с ограничение на мненията
mod edit: batmilko
когато човек има модул, е ясно, че не може да заобикаля правилата!
mod edit: Pichaga
ти нали си с ограничение на мненията
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DAHOB написа:Досега сигурно си я сменил, ама с тоя бус не вярвам да си возиш задника, мисля, че работиш с него - тук ти е ключът за бараката! Лично мнение - дай 600 лв и вземи качествената.
ти нали си с ограничение на мненията![]()
![]()
![]()
Отговарям с закъснение смених шайбата с италанска взех е с добра отстъпка за 240лв. за сега нямам никакви грижи вярно рано е да се каже но си мисля че е сполучлива казаха ми че са качествени и не създават проблеми и определено е по-добре от рециклаж или втора употреба.Да изкара поне 100 хил. км. пък след това ще му мислим.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”