Проблем с токовете-все още ме мъчи :(
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз имам същия проблем от днес, всичко си беше наред, сутринта си запалих при -5, покарах около половин час, после я изгасих за около час и после като се качих, акумулатова ми беше паднал, алармата взе да се включва и изключва, лампите по таблото ми изгаснаха тотално, да не говоря че нямах ток да завъртя стартера и половин оборот дори, а акумулатора ми е сравнително нов и що годе хубав, варта е и съм го пазарил миналата зима ноември месец, подадоха ми малко ток, но пак нямаше сила да завърти, после ме дръпнаха и за няма и 1 метър запалих, настъпах малко извънградско с идеята динамото да зареди малко акумулатора, после я прибрах в гаража, 5 пъти я палих и гасих, всичко ок, 1 час по-късно пак се връщам в гаража за проверка и пак същата история, все едно нещо ми изсмуква акумулатора, плафона в купето едвам мъждука, есетествено за завъртане на стартера и дума неможе да става, в общи линии и аз съм в същия филм, мисля да проверя стартера, въпреки че по мои впечатления си е ок, ще видим какво ще излезе
ПС: сори ако смяташ че ти цапам темата, ако искаш ще си изтрия поста, просто си помислих че е по добре едни и същи проблеми при различни коли, да се обединят в една тема, за да видим как ще се разрешат проблемите.
ПС: сори ако смяташ че ти цапам темата, ако искаш ще си изтрия поста, просто си помислих че е по добре едни и същи проблеми при различни коли, да се обединят в една тема, за да видим как ще се разрешат проблемите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”