благодаря предварително
същите са ако имат разлика то това е на предните тез от 95 са с малкия тампон на макферсона а от 94 има с големия има и с малкияdiavo написа:Колеги знам че въпроса е тъп обаче само вие можете да ми помогнете.Въпроса ми е следния: взаимозаменяемили са четирите пружини на голф 3 96-та 1,6(101 коня) с такива от голф 3 94-та 2.0 16V(150 коня)?Проверих в магазин и там миказаха че задните били еднакви обаче предните не били.
благодаря предварително
BeckoTDI написа:Колеги споделям ви скромния си опит, изводите за вас оставям. Лятото реших да слагам ниски пружини, но си ги взех без да се замислям, че може да има разлика. Оказаха се от голф преди 95-та година и имаше разминаване в тампона горе и чашката където лягат.. все пак ги монтирахме, но 'хрупаха' горе тампоните и тракаха по чашката, защото не лягаха правилно. След смяна на тампоните с такива от преди 95-та всичко си заспа и нямам проблеми за сега.. Та идеята ми е, че няма проблем стават пружините, само да са си със съответния тампон горе.
колега може да са прави хората в сервиза щото сега всичко по окачването ти е ново и напр. пружините не са омекнали като старите които си свикнал да виждаш и за тва в момента ти се трува мн навирена като москвичdaniel_falin написа:аз пък имам проблем от задсмених абсолютно всичко чисто ново - тампони амортесиори пружини - и колата щръкна, грозна гледка, отидох в полмо на рекламация и ми казаха че това са частите за тази кола, нищо не е объркано
ужас, даваш 400лв за ремонт и ти правят колата москвич
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: tdi fen и 99 госта