Не съм съвсем съгласен.
Не винаги този ефект има общо с радиаторчето така че малко по-полека с разглобяването и сменянето.Едно по едно :
-неприятна миризма може да имаш ако имаш климатик като моя - с разни организми вътре ама ще го чистя напролет
-антифриза има голямо значение кога го гледаш :
-збелязах,че при мен като е студен двигателя и не е работил седи малко под минимума,като го запаля и се загрее се вдига точно там,където го оставих като го наливах лятото

..на максимума.Все пак вчера долях още за да е на макс. като е студен мотора - изяде около половин литър...и като загря се качи доста над максимума и малко по малко го изхвърли докато стана 2-3мм над макс....така че зависи как го гледаш.
За стъклата аз съм имал същия проблем ама добре маскиран - като вали дъжд се запушва отвора при филтъра за оттичане и вътре тече водичка ама по малко....тя не изтича от парното а се събира вътре на дребни локвички...и като палнеш парното от вътре избълва топла водна пара и ефекта със стъката веднага е на лице....и се случва дори да е валяло преди 3-4 дни....виж си отвора за оттичане при филтъра - може да останеш изненадан от мизерията там
Иначе може и да е радиаторчето - ако не си го сменял скоро и елеминираш останалите причини - то е
Ако е то ще са ти омазнени стъклата леко освен,че ще са мокри заради антифриза....той е мазен
Успех!