Издирван Golf предаден в полицията - върнаха ми го!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Нед 14 дек 2008 11:03

Отдавна по-читавите автокъщи продават с фактури, дори и не на реалната стойност! Така поне има щридическо лице, което ти продава стока. Това до голяма степен може да улесни човек ако се наложи да си търси правата!

Това с директен договор ми се вижда доста странно!

lupovw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lupovw » Нед 14 дек 2008 11:16

Да много е странно,но обиколих България да си намеря тази кола
Търсех тъмна на цвят,4 врати,1,8Ми,нов внос,да не е изгнила и попаднах на тази.
Тръпнах докато я регистрирах,защото ако имаше проблем нямаше от кой да си търся парите.
Случаите са стотици и затова не са ме търсели в БГ,за да не се затрупват с апсурдни ситуации,само си прехвърлят топката от един на друг(преди три месеца с това са се занимавали КАТ,а сега е 1-во РПУ София)
Всичко е законно,а едновременно и всичко е незаконно според законите на двете страни.

lupovw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lupovw » Нед 14 дек 2008 11:18

Учудвам се ,че няма друг "гръмнал"във форума.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 14 дек 2008 11:26

Събери една група дебеловрати и ги прати във Враца да ти вземат парите + някой лев за тях.
Баси..

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Нед 14 дек 2008 11:57

lupovw написа:Учудвам се ,че няма друг "гръмнал"във форума.

Защо трябва да има друг "гръмнал",просто е трябвало като купуваш да се поинтересуваш малко повече,относно документалната част!

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 14 дек 2008 11:57

lupovw написа:Учудвам се ,че няма друг "гръмнал"във форума.

плюй на земята ве.
баси как вика дявола.
сори за твоята кола,дано си я вземеш и да ти кажат ,че е имало грешка.

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Нед 14 дек 2008 12:08

Виж, посъветвай се със стабилен адвокат и то по този тип дела! Може пък да се окаже, че не си виновен ти, както предполагам!

Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот btkmobail » Нед 14 дек 2008 12:37

Аз когато търсех да си купя колата преди 1г и обикалях по Горубляне, Кюстендил, Враца и СИЕ доста от продавачите именно така искаха да ми продадат колата както на автора на темата ама ми се стори мноооооого рисковано и не посмях!!!

Потребителски аватар
SuperMoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SuperMoto » Нед 14 дек 2008 18:00

Цялата история нещо не е наред!Нали щяха да дойдат и да ти я вземат от вас,а не да те чакат на камерите! :lol:

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Нед 14 дек 2008 20:35

За съжаление тези номера ги правят от чужбина не от тук....Едно приятелче си взе Голф 4 и по същият начин я предаде в Кат......отиди до автокъщата и търси Кауфентрак от собственика от Италия, и с този договор търси Собственика в Италия за да освободи колата от търсене и след това и тук ще ти я върнат.....Има и друг вариант, да хванеш някой "по-висок" в Полицията да ти я върне, НО колата не трябва да излиза от България, в противен случай ще бъде конфискувана още на границата.....

п.п Този номер се прави от дребни тарикати на коли от Италия главно на коли над 3к евро :wink:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Нед 14 дек 2008 22:29

lupovw написа:Наскоро КАТ са пуснали услугата да ти проверят МПС-то в Интерпол с/у 50 лв.по желание на собственика,та се питам това не би ли трябвало да им е задължение!?!

хич не е от скоро тази услуга, и през 2003-та я имаше :!:

ако го направят задължително, всички пък ще писнат че им взимат 50 лв. отгоре - параграф22...

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 14 дек 2008 22:38

emdless4 написа:
lupovw написа:Наскоро КАТ са пуснали услугата да ти проверят МПС-то в Интерпол с/у 50 лв.по желание на собственика,та се питам това не би ли трябвало да им е задължение!?!

хич не е от скоро тази услуга, и през 2003-та я имаше :!:

ако го направят задължително, всички пък ще писнат че им взимат 50 лв. отгоре - параграф22...

Да ама италианеца я обявява за открадната да речем 1м. след като я е продал на джамбазите а през това това време ти си прави проверки-колата ОЩЕ НЕ Е ОТКРАДНАТА ! А като го питат как така колата му е в БГ а той не я обявил за открадната той казва че е бил 1м. на гости при роднини и чак като се е прибрал е видял че я няма :wink:

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lisho » Нед 14 дек 2008 22:52

Абе тази кола като я регистрират в КАТ не и ли искат оригинален талон ? И ако е предствен при регистрация в КАТ оригинален талон + договор за покупко продажба какво майка си иска италянеца.
Все едно германеца да ми продаде колата си да я отпишат от Германия (с печат и подпис), оригиналния талон (Fahrzeugbrief) да е в ръката ми и той да разсъждава над темата "Аз продадох ли си колата или ми я гепиха докато бях на 3 месечен мъртво пиян".

lupovw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lupovw » Нед 14 дек 2008 23:30

Оригинален талон съм представил в КАТ,дори той там остава.Аз я регистрирам на 28.08.08г.,като преди това съм я карал още 10 дни с транзитни номера,а доколкото разбрах се издирва от интерпол на 01.09.08г..но може да е бил на море 1 месец или при роднини или "при майка му"

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Нед 14 дек 2008 23:35

Имам вътрешен човек в Господари на Ефира, ако искаш може да говоря с него 8)

Иначе май преди е имало такава схема за крадени коли, някакъв приятел на баща ми бил изгорял с едно Типо. И него трябва да разпитам.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”